USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SİZ KİMSİNİZ!

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

27 Aralık 2023 | 10:20

Şehitlerimizin Şehadet mertebesine ermeden önce yaşadıkları evlerin fotoğrafını çekerek, onları tahkir eden, fakirlikleri ile alay eden sonra da devletin şehidine gösterdiği saygı bu kadardır demeye getirenler var ya, onların gayesi ne şehidin ailesidir ne de ülkenin bekasıdır.

AK Parti’nin şehit ya da gazi olmuş kişilere verdiği desteği bugüne kadar hiçbir iktidar vermemiştir. Sadece bu da değil AK Parti’nin bugün birçok kalemde milletimize verdiği desteği hiçbir muktedir bugüne kadar milletimize reva görmemiştir.

Birde utanmadan polislerin kullanacağı, mafyadan el konulmuş araçları gösterip, ‘bunların parasını ihtiyaç sahiplerine verseydiniz’ diyorlar. Buradan soruyorum hangi ihtiyaç sahibine? "Biz İKTİDAR olunca AK Parti’nin maaş verdiği tüm kesimlerin maaşını keseceğiz" dediğiniz ve AK Parti’nin bugün yaşlılık maaşı bağladığı ihtiyaç sahiplerine mi? AK Parti’nin Maaş bağladığı engelliye ve bakıcısına mı? AK Parti’nin torununa baktığı için maaş bağladığı babaanneye mi? AK Parti’nin burs verdiği öğrenciye mi? Milyonlarca lira bağış yaptığı esnafa evlenen çifte taşınan aileye daha dün makarnacı, kömürcü göbeğini kaşıyan adam diyerek hakaret ettiğiniz bu millete mi? Lüks araçların parasını kime bağışlayalım istersiniz?

Şehit diyorsunuz bugün devlet her şehidin ailesine villa tipi bir ev tahsis ediyor. Ailesine maaş bağlıyor, bir kardeşini devlette istihdam ediyor, çocuklarının eğitim masraflarını karşılamakla kalmıyor İşe alıyor. Soruyorum size AK Parti iktidar olana kadar hangi muktedir Şehidimize bu saygıyı gösterdi.

Her başınız sıkıştığında ‘İmdat Polis’ diyerek yardım istiyorsunuz sonra polis geç geldi diye şikayet ediyorsunuz. Siz neden güvenlik güçlerimizin her türlü imkan ve kabiliyetini artırmak için girişilen uygulamaları lince tabi tutuyorsunuz. İmam lüks araç binse karşısınız. Polis lüks araç binse karşısınız. Bu ülke de hayırlı bir hizmet yapılsa karşısındasınız. Anladığımız kadarıyla sadece din düşmanı değil devletin de düşmanısınız.

Sizin için devlet Yunanistan, İsrail, ABD, Ermenistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetiminden ibaretse bu ülke de işiniz nedir? SİZ KİMSİNİZ? Diye sormayacağız çünkü sizi çok iyi tanıyoruz. Amaçlarınızı da hedeflerinizi de gayet iyi biliyoruz ve engellemek içinde elimizden geleni yapacağız.

ALLAH sizlere fırsat vermesin…

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar