USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SAVUNMA SANAYİSİNİN DESTEKLENMESİ ŞARTTIR

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

27 Şubat 2024 | 10:36

Şu son 20 Yıl içerisinde etrafımızda gerçekleşen Savaşları izliyoruz. Güçlü olanlar zayıflara merhamet göstermiyor. Elinde ki tüm imkanları Bombalar, Tanklar, Füzeler ile topraklarına göz diktiği İnsanları yer yüzünden Silmek için acımasızca çoluk, çocuk, kadın, yaşlı demeden vuruyor.

Tüm bunlara bakınca ülkemizin Savunma Sanayisini desteklemekten, dolayısı ile istikrarlı bir Siyasi Partiye oy vermekten başka çaremiz yoktur.

Her ne kadar eleştirsek kusur bulsak da en iyisi yine mevcut iradedir ne Ana muhalefetin ne de Yavrularının bu ülkeyi yönetecek, bizi düşmanlarımızın kanlı Pençesinden kurtaracak iradesi ufukta gözükmüyor.

Filistin'e bakın: Milyonlarca insan Havadan atılan yardımları alabilmek için Sahillere koşuyor. Yerde bulduğu çürük bir Portakalı yiyor, çocuklar ölmemek için sokaklardan Pirinç taneleri topluyor. Bir an için kendinizi onların yerine koyun, şu son on yılda Rusya ile, Yunanistan ile kaç kez Savaşın eşiğinden döndük, bizi savaşa sokmak isteyenlerin tezgahladığı ve sahneye koyduğu çokça olaya şahitlik ettik. Halihazır da dolaylı olarak da olsa ABD ve İsrail ile savaşıyoruz. Eğer Savunmamız güçlü olmaz ise bizimde Filistin gibi, Ukrayna gibi, Irak, Suriye, Libya gibi olmamamız İşten bile değildir.

Teknolojide Darbeci zihniyet yüzünden çok geri kaldık. 80 Yıl ülkemiz Darbeciler ve Darbe heveslileri tarafından yönetildi. Başbakanlarımızı, Cumhurbaşkanlarımızı, Alimlerimizi katlettiler.

Ülkemizin Trilyonlarca Dolar Parasını yediler, Peşkeş çektiler. Millet ise kıt kanaat yaşadı, Şu son 20 yıldır ülkeyi yöneten irade sayesinde yapılan yatırım miktarı Bir Trilyon Doların üzerinde, bu bile bize Darbeci zihniyetin ve destekçilerinin 80 Yılda yediği paranın miktarını gösterebilir. Her 20 yılda Bir Trilyon dolar yediklerini düşünün, tam Dört Trilyon Dolarımızı hiç etmişler, enerjimizi boşa harcamışlar, Şeriat, Başörtüsü gibi gündemler yaratarak bizleri oyalamış, durmuşlar. Eğer enerjimizi israf etmeselerdi, bu gün bir Japonya, bir İsviçre, bir ABD ya da Avrupa da bulunan herhangi zengin bir ülke olabilirdik. Fakat darbeci zihniyet yüzünden çok ama çok geri kaldık.

Gelinen nokta da Milletimiz mevcut İrade ile bu Mesafeyi kapatmanın derdine düşmüştür. Cumhurbaşkanımızın son dönemi, ülkemiz adına ne yapılırsa kardır. İçimizde ki İhanet şebekelerinin, "İktidar Dünyanın en doğru işini de yapsa engelleyeceğiz" diyen ana muhalefetin bize çıkardığı tüm zorluk, adaletsizlik, haksızlık ve hadsizliklere rağmen tekrar Cumhur ittifakının desteklenmesi zorunluluktur. Filistin'e Ukrayna'ya vb. ülkelere bakınca hem ülkemiz, hemde milletimiz açısından bu desteği hayati buluyorum.

ALLAH Muvaffakiyet versin, Adalet versin, Mazlumların yardımcısı olsun, Bizleri Doğru yolunda daim eylesin, Ferasetimizi artırsın.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
ANA MUHALİF SORUN 13 Şubat 2024
OYUN BÜYÜK 03 Ocak 2024
SİZ KİMSİNİZ! 27 Aralık 2023
Tüm Yazılar