USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

NEREDESİN SÜPERMEN?

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

11 Kasım 2023 | 12:28

Neredesin Süpermen? Batman nerede? Örümcek adam, ağ atıp Filistin'deki çocukları kurtarsın. Demir adam giydiği zırhtaki silahları çocukların ölümünü engellemek için kullansın ya.

Daha sayamayacağım, Batının ve batılın süper kahramanları, Filistin'de binlerce kadın ve çocuğun kötü adamlar tarafından canice katledildiğini görmüyorlar mı? Filmlerinde ve dizilerinde enva-i çeşit kötü adamla kıyasıya savaşan, dünyayı kurtaran adamlarınız nerede? Yoksa hepsi uzaylılarla savaşa mı gitti? Gördüğünüz gibi hepsi, iş gerçek dünyaya geldiği zaman, kadın ve çocuk katillerinin yanında yer almaktan çekinmiyor.

Bugün Ortadoğu’dan Afrika'ya nereye bakarsanız bakın çocukların giydiği tişörtlerde, evlerindeki sokaklarındaki duvarlarda, posterlerin de boy boy, Batının sanal ve sahtekar kahramanları yer alır.

İsrail'in saldırıları hepimize gösterdi ki; kendi kahraman ve kültürlerini unuttukları için soykırıma uğrayan biziz. Elimizden gelen ise sadece KINAMAK ve DUA etmek.

Peki bu cendereden nasıl kurtuluruz. Belki de bu saatten sonra EBU UBEYDE gibi yeni Kahramanlar yaratarak, ALLAH'ın onlara yardım etmesini dileyerek kurtulabiliriz. Çocuklarımıza ve kendimize Kassam Tugaylarının isminden alan Osmanlı Subayı İzzeddin el-Kassam'ı hatırlayıp, hatırlatırsak kurtuluruz. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi'yi çocuklarımıza okutup öğretmekten başka çıkar yolumuz yok. Çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han, fedaisi Ulubatlı Hasan, Akıncılar, Kara Muratlar, Osman ve Battal Gaziler, ancak bunları hatırlar ve hatırlatırsak kurtuluruz.

Gayrı silkinin ve kendinize gelin. Tarihinizi, kahramanlarınızı, gelenek ve göreneklerinizi hatırlayıp, özümüze dönmekten başka kurtuluş yolumuz yok.

ALLAH Muvaffakiyet versin.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar