USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

BATININ KANLI YÜZÜ

Şu son iki haftada İsrail'in; Filistin'in Gazze şehrinde gerçekleştirdiği soykırım, tüm dünya ya ve yeni kuşağa medeni diyerek unutturdukları engizisyoncu ve soykırımcı Batı’nın gerçek yüzünü göstermiştir. "Çağdaş AB" diyerek örnek verilen Avrupa'nın çağ dışı katliamlara öncülük ettiğine tekrar şahit olduk.

Tüm dünya "Demokrasinin beşiği" diye gösterilen ve İsrail’e destek veren ABD'nin 6 Ağustos 1945'te Japonya'nın Hiroşima kentine ve Nagazaki’ye atom bombası atarak kadın çocuk demeden 200 bin kişiyi katlettiğini, bir o kadarını Afganistan'da yok ettiğini, 2 milyona yakın Iraklıyı da paramparça ettiğini, Kızılderili soykırımını tekrar hatırladı.

Tüm dünya İsrail'e destek veren Almanya'nın 6 Milyon Yahudi’yi öldürdüğünü tekrar hatırladı.

Tüm dünya İsrail'e destek veren Fransa'nın, Afrika'daki yüzyıllardır uyguladığı şiddet ve soykırımı. Cezayir'de Ağustos 1945'te 45 bin masum sivili katledip binlerce Cezayirli kadına tecavüz ettiğini tekrar hatırladı.

Tüm dünya İsrail'e destek veren İngiltere'nin tarihler boyu sömürge altında tuttuğu ülkelerdeki soykırım ve katliamlarını tekrar hatırladı.

Tüm dünya İsrail'e destek veren İtalya'nın Libya soykırımını tekrar hatırladı. İsrail'i saymamıza gerek bile yoktur.

Batılı katliamcı ülkelerin yine kendileri gibi bebek katili İsrail'e olan desteği bize gösteriyor ki her yüz yılda bir biz Batı’nın ne kadar vahşi insanlık dışı ülkelerden müteşekkil olduğunu hatırlayıp hatırlatacağız.

ALLAH bu zalimlere fırsat vermesin.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar