USD 32,45
EUR 34,77
ALTIN 2.439,58
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

YENİLENME VAKTİ

Yavuz Meşe

Yavuz Meşe

04 Nisan 2023 | 21:29

Seçim sathına girdik. Sosyal devlet ilkesi gereği işsizlik maaşı, doğum ve çocuk ya da engelli bakım ücreti, hasta, dul ya da yetim maaşı alan, kırsal mahallesinde ürünü ve hayvanları için destekleme parası, bayramlarda ikramiyeler alan, şimdi de EYT’den de emeklilik hakkı kazanan, şehir hastanelerinde, tüm hastanelerde hatta evinde ücretsiz sağlık hizmeti alan, ilaçlarına hızla ulaşan, eğitimde ücret ödemeyen, kitabını bedava alan, duble yolları, tünelleri, havaalanlarını, köprüleri kullanan, hızlı treni, Marmaray’ı gören ve kullanan, kamuda kadro hakkı kazanan, terör sorunu ile artık uğraşmayan ve bu saydıklarım gibi yüzlerce hizmeti gören ve takdir edenlerle, bu hizmetleri hiç görmeyen, tahkir eden ve basitleştirenlerin arasında bir seçim olacak.

Genç kardeşlerimize bir parantez açmak isterim. Hani Z Kuşağı terimini sıklıkla kullanan ama asla terimlere sığmayacak, ülkemizin ve milletimizin daha aydınlık yarınlarının teminatı olan genç kardeşlerimize… Mevcut iktidarla arasının iyi olmadığı iddia edilen, ülkesinde özgürce haklarını yaşayan, modern yaşamla entegre olarak yerli ve milli hedefler doğrultusunda gayret eden gençler… AK Parti’nin 21 yıldır sağladığı kazanımlarla yarınlara daha umutla bakabildiğimiz, onlara çok güvendiğimiz gençler.

AK kadrolar da bu gençlerimizin farkında ve gençliğe daha çok yatırım yapıyor, yerel yönetimler kanalıyla çocuk haklarına daha çok önem veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde, özünde şeffaflık olan, milletine etkin hizmetler sunan, gönüllere dokunan, tevazu ve samimiyeti hiç bırakmayan kadrolarla yarınlar daha da güzel olacaktır, buna çok inanıyorum.

Heyecanın dorukta olduğu, en çok gayretin yaşandığı parti olan AK Parti’de aday adayları umutlu bir bekleyişte. Milletvekili listesinin yenilenmesini arzu eden biri olarak yeni adaylarla tazelenen bir aşkla çalışmanın da daha çok başarıya ulaştıracağı bir gerçek olarak karşımızda duruyor. Adaylar arasında öyle isimler olmalı ki herkes “İşte ben böyle temsil edilmek istiyorum, bu isim beni çok iyi temsil edecektir.” diyebilmeli. Mevcut vekillerimiz gayet çalışkan ve başarılı. Ancak artık yenilenme ve tazelenme vakti. Yeni yüzler ve yeni sinerji ile seçilecek milletvekillerimiz arasında hem Ankara’yı hem de şehrimizi hiç boş bırakmayacak dinamik bir iş bölümü ile şehrimizin çok daha güzel günlere ulaşacağına inanıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işaret ettiği Türkiye Yüzyılı vizyonuna hem ülke hem de şehirlerimizde bu anlayışla ulaşılacaktır.

Şahsi kanaatim AK Parti kendini her alanda ispat etmiş ve ülkemizde birçok güzel eserler bırakmış bir parti. Her konuda ülkemiz cennet, her açıdan yukarıda da ifade ettiğim gibi devletimiz her kesimi kucaklamış vaziyette. Bu aday adaylık sürecinde birçok değerli partili adaylık için müracaat etti, aslında bu çok güzel bir durum ve müracaat edenlerin ekseri kısmı hep genç isimlerden müteşekkil.

Ezcümle hayati önem taşıyan seçimler öncesinde tüm aday adayı dostlarımıza başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında çok daha büyük başarıları milletimizin emrine sunacaklarından hiç şüphe duymuyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Kalın sağlıcakla…

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar