USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

VAKİT BU VAKİTTİR

Yavuz Meşe

Yavuz Meşe

11 Ocak 2023 | 10:19

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.

Ülkemiz için çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına girdiğimiz şu günlerin ne kadar kıymetli olduğunun bilinciyle hareket edilmesinin çok önemli olduğu kanaatini taşıyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, olmazları başardı, ülkemize ve dünyaya siyasetin, hizmetin, dik duruşun dersini verdi. Sayısını hatırlayamayacağımız, tek tek yazsak ciltler dolusu serilerin olacağı hizmetlerin devamı için 2023 seçimlerinin ne kadar önemli olduğu yadsınamaz bir gerçek olarak karşımızda duruyor. Memleket sevdası ile asrın projelerinin sekteye uğrama ihtimalini dahi asla düşünmemeliyiz.

“Türkiye Yüzyılı” Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erdoğan, “Dünyanın yeni ve hayati meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde, Türkiye Yüzyılı programımızla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizim açtığımız her yol gibi, Türkiye Yüzyılını da milletimizin zirveye taşıyacağından şüphe duymuyoruz” diyerek milletimize güvenini net bir şekilde gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güvenini boşa çıkarmamak için AK Kadrolarının her zamankinden çok daha fazla çalışması şart. İl il, ilçe ilçe, belde belde, mahalle, mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşmak, çalışmak, yapılanları anlatmak, hedefleri göstermek 2023 seçimlerinden de başarıyla çıkmanın anahtarıdır.

AK teşkilatların 20 yılı aşkın süre boyunca herhangi bir noktasında görev alan ya da almayan herkesin, vatan ve millet aşkı ile yanıp tutuşan herkesin el ele, kol kola sahada olma vaktidir. Bu konuda gösterilecek gayrette hiç endişeli değilim. 21 yılda aşk ile yürüyerek ülkemizin hedeflerine, milletimizin hayallerine kavuştuğu bir gerçek.

Gayretle çalışan; millî iradeyi güçlendiren, her türlü vesayeti ortadan kaldıran, demokrasiyi kökleştiren, darbelere zemin hazırlayan şartları yok eden, güvenliği sağlayıp terör örgütlerine göz açtırmayarak insanımızın bugününü huzurla yaşamasını, geleceğine umutla bakmasını sağlayan bir AK Parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan’ımız var.

Hep birlikte çalışmak, gayret etmek ve birbirimize sımsıkı kenetlenmek vaktidir. Vakit, bu vakittir. Hayati önem taşıyan bir süreçte, insan onuruna sonsuz saygımızla, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla çok çalışmak vaktidir.

Haydi!

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar