USD 32,53
EUR 34,93
ALTIN 2.439,83
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

YALAN-RÜŞVET- İRTİKAP

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

26 Mayıs 2023 | 12:38

Kredi kartlarınız artık Kılıçdaroğlu’nun teminatı altında o iktidar olunca ‘bankalardaki kredi borçlarınızı silecekmiş’ bayramlarda 15 bin TL Bayram harçlığı verecekmiş.

Bir şeyin farkında mısınız! birisi sizi rüşvetle kandırmaya, oylarınızı para ile satın almaya çalışıyor. Bu milletimize yani hepimize hakaret değil midir? Ya da sadece ben mi öyle hissediyorum.

Hem “Kasa Boş Tamtakır Kuru Bakır” diyorlar hem de bol keseden dağıtıyorlar. Yapacaklarından değil ha amaçları sizlerin ne kadar aç gözlü, üç kuruşa vatanını ve adamını satan insanlar olduğunuzu görmek göstermek için.

Kaybedeceklerini anlamış, seçimden sonra “Demek ki siz kredi borçlarınızın da ödenmesini istemiyorsunuz o zaman pisliğiniz de boğulun” diyerek hakaret etmek için böyle vaatlerde bulunuyorlar. Sahi siz böyle misiniz? Siz sözünde duranla durmayan arasın da ki ayırımı yapamayacak kadar kör, oyunu kendi şahsi menfaatleri için satacak kadar nankör müsünüz? Muhalefet bu milleti saf, sahtekâr ve aç gözlü bir millet olarak görüyor.

Öyle ya bunlar sefil, oylarını patatese, soğana, makarnaya satarlar. Bunlar Göbeğini kaşıyan adamlar. Önce oylarını satın alalım sonra nasılsa inkâr ediyoruz, hiçbir şey yapmıyoruz yine de bu halkın epeyce bir kısmı bize destek veriyor. Yahu arkadaş insanda biraz utanma olur, en azından seçime iki ay kala daha önceden bu millete verdiğiniz birkaç sözünüzü tutar, onları da milletimize teminat olarak gösterirdiniz.

Düşünsenize Türkiye’nin devasa bütçeli tüm büyükşehirleri elinizde ama verdiğiniz hiçbir sözü, şu son dört yıl içerisinde yerine getirememişsiniz. Eğer amacınız hizmet olsaydı, sadece 9 Avrupa ülkesinin bütçesine sahip, İstanbul’un bütçesini kullanarak da birkaç sözünüzü yerine getirebilirdiniz, fakat o irade sizde yoktur.

Bugüne kadar ne bedava traktör vaadiniz ne bedava su ve elektrik vaadiniz, ne bedava ekmek ve ulaşım vaadiniz ne de diğer tüm vaatlerinizin hiçbirini yerine getirmediniz. Getirmediğiniz gibi, sonra çıkıp televizyonlara alaycı alaycı gülümseyerek “Biz o vaatleri öylesine, şaka olsun, gırgır olsun diye vermiştik” dediniz.

Emin olun seçildiklerin de ne kredi borcunuz ne de emekli ikramiyeniz ödenmez, hepsi sizlere mesaj ve televizyon şakasıdır. Bana göre muhalefet önce verdiği vaatlerin arkasında durup, onları yapıp kendini ispatlayacak. Sonra, bir dahaki seçime hem bizim hem de iktidarın karşısına kendisini ispatlamış bir muhalefet olarak çıkacak. Aksi halde milletimizin bu yalanlara karnı toktur.

Baksanıza iktidar partisi lideri bile sizlerin “Karşıma çık” teklifinize “Karşına çıkıp da seninle ne konuşacağım, batırdığın SGK’yı mı? Elde ettiğin belediyelerdeki başarısızlığını mı? %1 bile oy potansiyeli olmayanlara verdiğin 40 vekili mi? Kaybettiğin 10’a yakın seçimi mi? Seninle neyi konuşayım, bir başarın yok ki konuşalım” sözleriyle cevap veriyor.

Yazıktır. Oy veren kardeşlerimiz, kendinize acımıyorsunuz, bari yaşadığınız bu ülkeye ve bu millete acıyın. ALLAH cümlesine de cümlemize de akıl fikir versin.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar