USD 32,20
EUR 35,01
ALTIN 2.500,70
BIST100 10.644
İHBAR hattı 0552 642 79 79

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM

İslam; bir kişiyi öldürmeyi, bütün insanlığı öldürmek olarak görür. Fakat bu durum teröristler, caniler, bozguncular, fitneciler, bölücüler ve katiller için geçerli değildir. Zalimlerin ölümü, alemlerin ödülü gibidir, bir katilin ortadan kalkması, insanlığın kurtuluşudur.

Peki şimdi bunları niye yazıyoruz. Malumunuzdur ülkemiz ve milletimiz yıllardır, Emperyalist ve Siyonist güçler tarafından beslenen, palazlandırılan, silahlandırılan terör örgütlerinin saldırısı altında, binlerce asker, sivil, kadın, yaşlı, çoluk çocuğu teröre kurban verdik, ne uğruna?

Asırlardır birlikte yaşadığımız bu topraklarda, komşuluk ve kardeşlik iklimimizi bozan soysuzlar peydah oldu, bunlar düşmanlarımızla bir olup hem bize hem Kürt ve Arap kardeşlerimize hem de ülkemizde yaşayan diğer azınlık, soy ve kabilelere çokça acılar çektirdi. Küçücük çocukları dağlara kaldırarak, militan olarak yetiştirip eline silah verdi. O silahlar ile üzerimize kan kustular. Yıllardır bu hainler ile cebelleşiyoruz ne uyarı, ne nasihat, ne anlaşma, ne çözüm süreci, ne de başka hiçbir süreç bu kansızlar üzerinde tesir etmedi. Gelinen noktada ABD’nin de desteği ile daha çok azdılar, yerlerine sığmadılar, oradan saldırmaya devam ettiler.

Bugün biz de Irak’ta Suriye’de bunların yaptığına misliyle karşılık veriyoruz, vermeye mecburuz. Ülkemizin birliği, milletimizin dirliği, devletimizin varlığı için bu zorunludur. Yoksa kimsenin ölmesi hoşumuza gitmiyor, bizde istemiyoruz, fakat mecburuz.

Nasıl ki adamlar istikballeri için okyanus ötesinden buraya gelmiş ise bizim istiklalimizi tehdit ediyorlarsa, bizde istiklal ve istikbalimizi muhafaza etmek zorundayız.

ALLAH bu uğurda verdiğimiz mücadeleyi akamete uğratmasın. Bizlere zafer, düşmanlarımıza yenilgi versin. Attığımız bombalar ile ölen masum varsa, bunun günahı ve vebalini bize kurşun sıkanlardan sorsun, varsa günahımız bağışlasın. Topraklarımız da huzur diliyoruz.

ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar