USD 32,20
EUR 35,01
ALTIN 2.500,70
BIST100 10.644
İHBAR hattı 0552 642 79 79

ÜLKEMİZİN KANAYAN YARASI TERÖR

Terör; yıllardır ülkemizin ve milletimizin başının belasıdır. Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na yapılan canlı bombalı eylem ne ilktir ne de son. Korkarım ülkemiz içerisinden, bir kısım medya, siyasetçiler ve sivil toplum desteklediği sürece de var olmaya devam edecektir. Buyrun sizlere onların gazetecilerinden birisinin, ülkemizin terör tarihi ile ilgili sözlerini paylaşalım ve yorumlayalım.

Böylece “Yalan yazan tarih utansın” sözlerimizin de içini doldurmuş oluruz. Malum gazeteci diyor ki; AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 senesinde Türkiye'de terör sorunu hemen hemen kalmamıştı. Ne saldırı vardı ne ölüm vardı ne şehitler vardı, hiçbir şey yoktu. AK Parti böyle bir ortamda devir aldı. Çünkü o dönemde PKK yenilgiyi kabullenmişti. Sonra tekrar hortladı. Kardeşlerim, sevgili gençler: AK Parti iktidara geldiği 2002 yılı bırakın terörün bitmesini, en güçlü olduğu dönemlerdir. Hem silah olarak hem de ele geçirdiği alan olarak zirveyi yaşıyordu. Cudi, Gabar Doğu’nun birçok bölgesinde hakimiyet ellerinde idi. Öyle ki askerimizin giremediği yerleri biliyorum. O dağlarda tam 13 operasyona katıldım. Hepsinin takdir belgeleri elimdedir, bugün teröristlerin hedefindeki bir insan olarak bunu yazıyorum. Erdoğan işin başına geçtiği an, yukarıda ki sözleri söyleyen gazeteci başta, birçok gazeteci, genelkurmay başkanlarının da yer aldığı darbeciler, Emperyalist ve Siyonist iş adamları ve PKK, Erdoğan özelinde AK Parti’yi bitirmek için hep birlikte harekete geçtiler. Malum gazeteci tüm bu gerçekleri hepimizden daha iyi bilir. Şimdi kendisine sormak lazım. Madem PKK o gün yenilgiyi kabul etmişti, neden hepiniz aynı anda saldırmaya başladınız? Neden terörle mücadele etmesi gerekenler PKK yerine, silahlarını Erdoğan ve millete çevirdi. Geçmişi şöyle bir gözünüzün önüne getirin, çiçeği burnunda bir iktidara darbeciler bir yandan, terör bir yandan, siz gazeteci müsveddeleri bir yandan, iş adamlarınız bir yandan, tabibiniz, avukatınız, öğretmeniniz, dernekleriniz, sivil toplum kuruluşlarınız ile etmediğinizi bırakmadınız. Şimdi kalkmış tarihi; palavralar, yalan yanlış hikayeler ile tahrip etmeye çalışıyorsunuz. Bugün teröristler ile kimin ittifak yaptığına, teröristlerin eylemi başarısız oldu diye saçını başını yolanlara iyi bakın, işte o zaman terör ne zaman başlamış, kim bitirmiş anlarsınız. Bu milletin iktidarlarını terörü kullanarak ortadan kaldıran ahlaksız gazeteciler ve medyadır. Merhum menderesin asılmasından tutun, rahmetli Özal’ın zehirlenmesine varana kadar hepsinin altında bunların ahlaksız yalancı ve iftiracı medyası vardır.

Siz siz olun her duyduğunuza inanmayın. Nasıl ki bugün, terörü dahi kınamaktan acizler, o günde teröre destek veren onlardı. ALLAH cümlesinin şerlerinden muhafaza eylesin.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar