USD 32,20
EUR 35,01
ALTIN 2.500,70
BIST100 10.644
İHBAR hattı 0552 642 79 79

TÜM HİZMETLER ONLARA RAĞMEN YAPILMIŞTIR

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

18 Ağustos 2023 | 11:13

Malum zihniyetin sözcüsü "Milyonları Yutan Millet Bahçeleri" diye manşet atarak milletimizin biraz olsun nefes aldığı ve içerisinde cami, hastane, fuar binaları, tenis kortları ve basketbol sahaları da bulunan hizmetleri hedef alıyor.

Daha dün yapılmış bitmiş Millet Bahçesini kendileri yapmış gibi açanlar, şimdi kalkmış milyonları yuttu diyerek şikâyet ediyor. Aynı kafa kimseye faydası olmayan milyonluk heykelleri şehrin dört bir yanına dikerken takdir ediyor. Aynı kafa milyonları reklamcıya, sanatçıya, tiyatrocuya, trole, gazeteciye peşkeş çekenlere teşekkür ediyor ama kalabalıktan sıkılıp huzurlu bir ortam arayan, insanları doğa spor ve kitapla buluşturan her türlü tesis ve ortama hayır diyor. Siz şimdi gelinde böylelerine destek verin. Bunların mimarları da aynıdır. Köprüye, üst geçide, millet bahçesine bu ülke ve millet için faydalı ne yapılmışsa onlara karşılar. Karşı olmakla kalmıyor mahkeme süreçleri başlatarak hem engelliyor hem de yıllarca sürüncemede bıraktırıyor ya da yıktırıyorlar.

Kardeşlerim bu ülke de ne yapılmışsa bunlara rağmen yapılmıştır. Siz onlara bu hizmetlerin faydalarını anlatamazsınız çünkü onlar her şeye muhalefet etmeyi, muhalefetin görevi olarak telakki ediyor. Tarihten bugüne yapılan köprüler, barajlar, fabrikalar, tesisler, yollar ne kadar hizmet varsa "Yazık Oluyor Milletin Parasına" diyerek yaptırmamaya çalışmıştır. Hizmetler tamamlanınca da sanki kendileri yapmış gibi reklam panolarını süslemiş, engellemek için söylediklerini de unutturmaya çalışmışlardır. Misal Taksim’e Atatürk Kültür Merkezi’nin yapılmasına karşı çıktılar Marmaray’a karşı çıktılar tüp geçide havaalanlarına hemen her şeye karşı çıktılar, onlar yapılınca da kimisi çıktı ‘Ecevit yaptı’ dedi. Kimisi çıktı ‘İmamoğlu yaptı’ dedi. İşin garibi tüm bu hizmetlerden yüzleri kızarmadan utanmadan faydalandılar.

Sıkıştıklarında da "Yapacaklar tabi bizim paramızla yapıyor" diyerek keyif bağışladılar. Peki madem sizin paranızla yapıyor, yapmak zorundalar Buyurun İstanbul Belediyesi ve Ankara Belediyesi’ne de seçimden önce verdikleri sözleri yaptırın. Yaptıramazsınız çünkü samimi değilsiniz. Temennimiz odur ki ülkemizin muhalefeti, mimarı ve mühendisi de yerli ve milli olsun, projeleri engellemesin karşı çıkmasın katkı sunsun. ALLAH ülkesini ve milletini seven herkesten razı olsun.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar