USD 32,20
EUR 35,01
ALTIN 2.500,70
BIST100 10.644
İHBAR hattı 0552 642 79 79

TERÖRDEN SONRA TÜRKİYE’Yİ BEKLEYEN TEHLİKE

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

13 Haziran 2023 | 11:33

İstanbul Beykoz'da özel bir anaokulu küçük yaştaki çocukların katıldığı "cinsiyet seçme" etkinliği adı altında, LGBTİ bir organizasyon gerçekleştiriyor. Organizasyonda Dev LGBTİ bayrağı asılıyor.

Kardeşlerim bu pislikler ülkemizde Batılı fonlar eliyle hızla yaygınlaştırılmaya çalışılıyor. Malumunuzdur bu tip bir organizasyonu biz en son ODTÜ'de Onur Yürüyüşü, adı altında ve Ege Üniversitesi'nde de LGBTİ kahvaltısı şeklinde görmüştük.

Terörden sonra ülkemizi hatta ülkeleri tehdit eden en büyük tehlike budur.

Daha önceleri ülkemize tek çocuk tavsiyesin de bulunan Batı bugün topyekûn soyumuzu kurutmak için harekete geçmiş, böyle sapkınlıkları anaokulu seviyesindeki evlatlarımızın beynine kazımaya çalışmıştır. İnşallah devletimiz bu konuda ki tedbirlerini hızla alır da evlatlarımız üzerindeki bu tehdit ortadan kalkar.

Farkında mısınız? Bilmem daha dün “Küçücük çocuklara Sıbyan Mektebi açıp başörtüsü takmayı ve Kur’an okumayı öğretiyor, bu yaşta bu olur mu?” diyenlerin hiçbirisi bu sapkınlığa sesini çıkarmıyor. Küçücük yaştaki çocuklara Ali Veli ile Ayşe’de Hatice ile evlenip şirin bir yuva kurabilir. Çocuk sorununu da Suriyelilerden anası babasını öldürdükleri yetimleri de alarak çözebilir tezi işleniyor.

ALLAH Muhafaza herkes bu konuda dikkatli olsun. ALLAH Cümlesine de cümlemize de hidayet, akıl ve fikir versin.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar