USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

"RİYAKAR BATI"

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

03 Kasım 2023 | 10:40

Malumunuzdur yıllardır ülkemiz, terör örgütleri ile iltisaklı ve irtibatlı "Tutuklu Gazeteci" dedikleri kalemli PKK'lılar ile alakalı AB ve ABD'nin baskısı altındadır. Fonladıkları bu kişiler ile alakalı, o kadar yüzsüz ve pervasızca saldırıyorlardı ki sanırsınız bombalar ile yok edilmişler.

Artık bu riyakâr tavrı tüm dünya biliyor, nasıl mı? Buyurun hep beraber bakalım.

Filistinli gazeteci 11 aile üyesiyle beraber çoluk çocuk katledildi, bir diğer Filistinli gazeteci dört çocuğu ile beraber bombalarla parçalara ayrıldı, 30'un üzerinde gazeteci İsrail’den atılan bombalar ile hunharca katledildi.

Bırakın gazetecileri, bombalanan hastanelerde onlarca doktor, bombalanan okullarda yüzleri bulan öğretmen. Bombalanan cami ve kiliselerde yüzleri bulan imam ve papaz canice katledildi.

Diyeceksiniz ki kundaktaki binlerce bebeğe acımayan aşağıların aşağısı bir zihniyetten ne bekleyebilirsiniz ki. Bizde bir şey beklemiyoruz zaten, bizim hedefimiz kendilerini dünya ya masum gösteren, demokrat ve medeni diye tanıtan batıldır.

Batı: Katillerin safında yer alarak soykırımcı geçmişlerini güncellemekle kalmamış. Film ve dizilerin de ki o iyi kahraman rol modelliği de çökmüştür.

Az gelişmiş ülkelerde ki belli yaş grupları bu günkü Avrupa’ya hayrandı, çünkü hiçbirisi Avrupa'nın kanlı geçmişinden haberdar değildi, Batı bebek katillerinden yana taraf olunca hepsi öğrenmiş oldu.

Artık AB ve ABD'li hiçbir siyasetçi ülkelerimize gelerek bize gazeteciler ile ilgili demokrasi dersi veremez. Artık Filistin’de öldürülen gazeteciler için alçakça sözler söyleyenler ülkelerimize gelip bize çağdaşlık dersi veremez.

Çağ dışı bir zihniyetin insanlığa verebileceği tek şey kan ve gözyaşıdır, onu da zaten Irak’ta, Libya’da, Filistin’de, Afganistan’da dünyanın dört bir yanında veriyorlar.

ALLAH şerlerinden tüm insanlığı muhafaza eylesin.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar