USD 32,20
EUR 35,01
ALTIN 2.500,70
BIST100 10.644
İHBAR hattı 0552 642 79 79

MİLLETİMİZ ARAPLAŞIYOR (AŞIRI İRONİ İÇERİR)

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

21 Ağustos 2023 | 10:42

Milletimiz kendi özünü unutmuş hızla Araplaşıyor düşünsenize Laiklik başta bir çok kanun bize Araplardan miras kaldı misal

✓Medeni Kanun – 1926 – Arabistan.

✓Borçlar Kanunu – 1926 – Suriye

✓Ceza Kanunu – 1926 – Irak

✓Ticaret Kanunu – 1926 – Katar

✓Ceza Mahkemeleri Kanunu – 1929 – Yemen

✓Deniz Ticaret Kanunu – 1929 – Mısır.

✓İdare Kanunu – 1929 – Libya’dan almışız.

LPG başta mayo, bikini, jet ski Araplardan miras. Sokaklarda açık saçık giyinen kadınlar hep Araplardan esinlenerek böyle giyiyor. Taharet almamayı, aylarca yıkanmamayı Araplardan öğrendik.

Batı ise bize namazı, orucu, zekatı öğretti. Biz edebi, ahlakı, terbiyeyi, temizliği Almanlardan, İngilizlerden öğrendik. Çanakkale’de bizim için savaşan ve ölen hiç Arap yok, yüzlerce İngiliz, Fransız var.

Kardeşlerim bunlar işin ironisi, gelelim gerçeklere. Türklerin Araplar ile bağı sadece dindir, bunun sebebi bu dinin, atalarımızın inandığı dinle benzeşmesinden kaynaklanıyor. İbadetler, dini öğüt ve emirler hariç Arapların yaşayışı ile bağımız yoktur. Arapların ne folkloru ne yemeği ne giyimi bizim tarzımız değildir. En benzeşen nokta kadınların giyimidir ki bunu da zaten onlara benzemek için değil Allah’ın emir ve yasaklarına tabi oldukları için yaparlar.

Araplar ile tanışmadan önce de kadınlarımız giyinikti, örtülüydü. Mağara adamı ve kadını kıyafetleri bize batıdan geldi. Kaldı ki hiçbir Türk geleneklerini, göreneklerini unutmadı. Hala daha yaşayıp yaşatabiliyor. Sokaklarda gördüğünüz Batılıları Türk sanıp, Türkler öyleleşti böyleleşti diye düşünmeyin. Öyleleşenler Soyu Türk olmayanlardır.

Biz hiçbir milletin kültürüne heves etmedik, etmeyiz. Eğer etseydik İslam’ın beşiği ve kalesi Türkiye değil, Arabistan olurdu. Bizim için Araplaştı diyenler Batıdan kopmamızı istemeyip, özümüze dönmemizi sindiremeyenlerdir, onlara itibar etmeyin. ALLAH Muvaffak eylesin.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar