USD 32,56
EUR 34,70
ALTIN 2.495,55
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

27 Mayıs 2023 | 12:25

Bak kardeşim yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik, son dakika da pes edersek boğuluruz.

Yahu bir oyum var, ne olur ki? Nasılsa açık ara farkla kazanıyoruz, milyonlarca farkın kapanması mümkün değil vb. bahanelere sığınarak, sandığı ihmal etme.

Eğer sen sandığa sahip çıkmazsan kaybederiz. Kaybettiğimiz de neler mi olur? Sabahın da tramvayda, metroda, otobüste, parklarda, hatta ibadethanelerinde seni "Bu ülkede böyle kıyafetle gezemezsiniz, haydin Arabistan'a" vb. sözlerle taciz eden, hakaret eden, hatta saldırma cesaretinde bulunan çokça insan olur.

Güneydoğu da ayaklanmalar, ev basmalar, cinayetler olur. Birçok insan işsiz, ekmeksiz kalır. Dünyada umudunu sana bağlayan tüm Müslümanların umudu kırılır. O bir oy ile Karabağ’ı kaybederiz, mavi vatan gider, Kıbrıs gider. Askerlik yapan evlatlarını doğu'da ve dünyanın her yerinde teröristlerden, düşmanlardan koruyan İHA'larımız SİHA'larımız yere iner.

Senin vermediğin bir oy ile PKK'lılar, FETÖ’cüler, Hindusu, yamyamı her türlü belası cesaret bulur. Sandığı ihmal edersen: Ülkenin şerefi, namusu yerle yeksan olur, hizmetler durur. Çöp dağları kurulur, her neviden düşman kudurur. Eskiden olduğu gibi onlarca şehitler gelir, şehirlerde bombalar patlar, gözü yaşlı analar, babalar olur. Okullar, Kur'an kursları kapatılır.

Kısacası, ülken ve milletin Tarumar olur. Gel etme, eyleme PKK'nın belini kırmak için, depremzede kardeşlerimizin onurunu korumak için, başörtülü kadınlarımızın izzeti, şerefi ve ayeti olan başörtüsüne uzanan elleri tutmak, dilleri susturmak için. Kendisini çağdaş olarak gören, erkek ve kadınlarında hakkı hukukunu yıllarca olduğu gibi tehditkâr dil ve zihniyetlerden korumak için sandığa git ve gereğini yerine getir.

Desteğini alnı beş vakit secdeye giden, Allah’tan korkan, bu vatanın evladı olana ver. 20 yıldır yaşadığın huzur ortamı devam etsin. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar