USD 32,33
EUR 35,04
ALTIN 2.282,96
BIST100 8.984
İHBAR hattı 0552 642 79 79

KAZANAN TÜRKİYE

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

29 Mayıs 2023 | 15:42

Milletimiz dün itibari ile hem mevcut sistemin devamına hem de Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına %52’lik bir oyla karar verdi.

Sonuçları itibari ile ne oldu. Savunma Sanayii, Ulaştırma, Turizm, Teknoloji, Tarım, Hayvancılık, Enerji vb. sektörlerde ortaya konan Performans ve yatırımlar devam edecek. Bu durumda hem Muhalefet hem de iktidara destek verenler kazandı.

Türkiye’nin güvenliği ile ilgili Libya, Rusya, Irak, Suriye, Azerbaycan başta, tüm ülkeler ile yapılan anlaşmaların devam etmesi sağlandı. Dolaylı olarak bu konuda da hem iktidara destek verenler hem de muhalefete destek verenler kazandı.

Dünyanın 20’nin üzerinde bulunan ülkesinde üs bölgelerimiz var. Afrika’da ki kazanımlarımız başta, Mavi Vatan Doktrini devam edeceği için Hem iktidar hem de muhalefet kazandı.

Arap Birliği ve Türk Devletleri ile ilişkilerin devamı onaylandı. Burada da hem iktidar hem de muhalefet kazandı.

Bu seçimin sonucunda doğudaki gözü yaşlı anneler, batıdaki bağrı yanık babalar kazandı.

Seccadeye baş koyan Müslüman, gelenek ve göreneklerine, atalarının mirasına sahip çıkan Türkler, Kürtler, Lazlar vb. bu ülkeye gönül bağı ile bağlı olanlar kazandı.

Kaybeden PKK ve terördür. Emperyalist ABD ve AB. Siyonist İsrail, Hristiyan ve Yahudilerdir.

Kaybeden Irkçılık, Kafatasçılık, Kapitalist sistem, bize ve ülkemize dayatılan İST ve İZM’lerdir.

Kaybeden bölücü propagandadır. Yalan ve iftiradır.

Ezcümle kaybeden sömürgeci ve mandacı zihniyet. Kazanan Bağımsız Türkiye ve tüm Dünya da umudunu O’na bağlamış mazlumlar ve milletlerdir.

Türkiye’nin seçimi herkese hayırlı uğurlu olsun. ALLAH güçlü Türkiye’nin devamından yana destek veren herkesten razı olsun.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar