USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İSRAİL EKTİĞİNİ BİÇİYOR

Tel Aviv'den Rusya’ya giden bir uçak havaalanına iner inmez, haberi duyan halk, havaalanını basıp “Burada çocuk katillerini istemiyoruz” diyerek uçaktan inenlerin pasaportlarını almaya ve kimin Yahudi olduğunu tespit etmeye çalışıyor. Adeta İsrailli avına çıkılmış gibi. Bunun üzerine Rusya olaylar sakinleşene dek hava sahasını kapatıyor.

Unutmayın şer olarak görünen şeylerin ardından, ummadık hayırlar çıkar.

Bana göre bunlar daha İsraillilerin iyi günleridir, bundan sonra dünyanın neresine giderse gitsinler, lanetle anılacaklar. Öyle ki kimse, gittiği ülke vatandaşlarına “İsrail vatandaşı” olduğunu söyleyemeyecek. Artık Nazi soykırımının ardına sığınarak kendisini acındıramayacak.

Görünen o ki; iş bununla da sınırlı kalmayacak. Tüm bu manzara İsrail’in yanında duran ülkeler içinde risk taşıyor. Yarın bir gün bu durum İsrail’in aleyhine dönecek.

Fransız lider Macron yaptığı açıklamada "Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik şiddeti artıyor. Bu kabul edilemez" diyor. Macron’un açıklamasının Dağıstan’da yaşanan olaydan sonra gelmesi manidardır.

BM’de İsrail aleyhine gelişen oylamalar, X’in sahibi Elon Musk’ın, Filistin’de kesilen iletişim sonrası, dünyadan gelen “Starlink uydularıyla iletişimi sağla” mesajlarına kayıtsız kalamaması. “Mazlumun ah’ı indirir Şah’ı” minvalinden, İsrail’i zamanla dünyada yalnızlaştıracaktır.

Kimse orada katledilen sabilerin feryatlarına duyarsız kalamaz, kalmayacaktır da.

Bir önceki yazımız da dediğimiz gibi En sonunda İşeya ya da Yeşeya’nın kehanetleri değil, İlahi Kitabımız Kur’an-ın gerçekleri kabul görecektir. Batıl değil, hak galip gelecektir. Haç değil, Hilal kazanacaktır.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar