USD 32,38
EUR 35,03
ALTIN 2.326,89
BIST100 9.138
İHBAR hattı 0552 642 79 79

BOĞAZINA KADAR TERÖRE BATAN BİR MUHALEFET

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

24 Mayıs 2023 | 14:22

Gittikleri her yerde, katıldıkları her televizyon kanalında, röportaj verdikleri her neşriyatta “Terörle ittifak yapmadıklarını, müttefik olmadıklarını” söylüyor, iktidarın ve milletin kendilerine iftira attığını, yalan söylediğini iddia ediyorlar.

Şimdi sırası ile gidelim. Muhalif Lider Hakkari’de yaptığı bir mitingde aynen şu ifadeleri kullanıyor: "Avrupa'da kabul edilen yerel yönetimler özerklik şartını aynen kabul edeceğiz." Aynı mitingden bir buçuk ay sonra kendince “Özerklik” ilan ediyor. Öcalan posteri önünde konser verecek olan Aynur Doğan adlı PKK’lı birisinin devlet tarafından konseri engellenince, muhalif lider o’nun tarafını tutup o’nu savunuyor.

PYD Lideri Salih Müslim Türkiye’nin liderini dinlemeyip PKK ile birlik olunca, ülkemiz tarafından “PKK’nın Suriye kolu PYD Terör Örgütü olarak” tüm dünya ya ve muhataplarına ilan ediliyor. Muhalif lider “Biz YPG'yi terör örgütü olarak görmeyiz. YPG kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur." diyor. Aynı Muhalif Lider 4 Mart 2019’da “PYD bize mi saldıracak” diye soruyor bir hafta sonra “Ben öyle söylemedim” diyerek canlı yayın kanıtları olmasına rağmen inkâr ediyor.

Muhalif lider bu sefer de yine canlı yayında "Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık" diyerek Mehmetçiğe kurşun sıkarken vurulan katilleri ziyaret ettiği gibi önemli bir itirafta bulunuyor.

Muhalif lider bununla da sınırlı kalmıyor. 600'e yakın güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 300 sivilin katledildiği hendek eylemlerini gerçekleştiren PKK'lılar için "Barikatları kuran arkadaşlar" hitabını kullanıyor.

İngiltere'de bulunan muhalif lider Londra'da terör destekçisi ve Kandil sözcüsü Amberin Zaman ile görüşmekte bir beis görmüyor. Katıldığı Grup Toplantısın da PKK'nın sözcülüğünü yapan ve kapatılmak istenen IMC TV'ye sahip çıkıyor. Muhalif lider Türkiye, PKK saldırılarının hedefi olup teröre karşı topyekûn bir mücadele verirken “iktidarı silah bırakmaya çağırıyor” Muhalif Lider. Katıldığı PKK destekçisi IMC TV'de Türkçülük ve Atatürkçülüğün anayasal kaynağı olan maddeleri değiştirmekten bahsediyor.

Muhalif lider, katıldığı bir TV kanalında SİHA'lar tarafından öldürülen teröristlerin “piknik yapmaya gittiğini, yanlarında silah olmadığını söylüyor” Türk Ordusunu gözbebeği ordumuzu suçluyor.

Peki milletimizin ve iktidarın muhalefeti terörle ilgili suçlamasın da sadece muhalefet liderinin eylemleri ve söylemleri ile bıraktığı izlenimlerimi var? Hayır! CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, terör örgütü PKK'ya kan kusturan SİHA'larımız için “sivil yurttaşları" vurduğu yalanıyla manipülasyon yapıp devlete karşı yurt dışında karalama kampanyası başlatıyor. Muhalif lider, devlete, şehitlere ve şehitliğe hakaret ettiği, terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'yi övdüğü tweetleri ortaya çıkan Kaftancıoğlu’nu İstanbul İl Başkanı olarak atıyor.

Muhalif Lider Almanya'da sürekli Türkiye aleyhtarı ve terör örgütü PKK'yı destekleyici açıklamalarda bulunan Sevim Dağdelen ve Evrim Sommeer ile görüşüyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, PYD'nin siyasi bir parti olduğunu söyleyip, "CHP neyse PYD'de odur" diyor.

Kılıçdaroğlu'nun A takımından olan Mahmut Tanal katıldığı bir yürüyüşte terörist elebaşı Abdullah Öcalan posterleriyle poz veriyor. Kılıçdaroğlu'nun A takımından olan Genel Başkan Yardımcısı Gamze İlgezdi ve eski Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, terörist cenazesinde boy gösteriyor. Kılıçdaroğlu'nun A takımından olan CHP Genel Başkan Bülent Tezcan, HDP'lilerle birlikte bulunduğu salonda terör örgütü PKK'nın sözde marşı söylenirken esas duruşa geçiyor ve beraberindeki heyetle “devleti katil” ilan ediyor.

CHP Çanakkale Milletvekili ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, yaptığı açıklamada PKK'nın Suriye uzantısı PYD için "Bizim sınırımızda başkası olacağına PYD olsun" ifadelerini kullanıyor.

Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güneydoğu'daki Hendek Operasyonları esnasında askerimize iftira atarak terör propagandası yapmaktan mahkûm edilen ardından tahliyesine karar verilen Ayşe Çelik isimli öğretmeni kabul ediyor.

Muhalif lider “PKK silahı bırakamaz çünkü IŞİD ile savaşıyor." vb. kardeşlerim muhalif lider dediğimiz Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bugüne kadar yaptığı eylem ve söylem ile terörü destekleyen o kadar çok hareketi var ki, adamakıllı üzerinde durulsa belki de ansiklopedilere konu olur. Gelinen son nokta da mitinglerine katılanların PKK bayrakları sallaması “Kana Kan, Cana Can Seninleyiz Öcalan” gibi terörist başını öven sloganların atılması, teröristlerin belediyelerde işe alınması gibi gibi hareketleri tüm bu eylem ve söylemlerin üzerine tuz biber ekmiştir.

Partisin de Türk Silahlı Kuvvetlerimize kimyasal silah ve katil ordu iftiraları atan Foggo gibi isimleri yönetici olarak ataması, PKK liderlerinin Kılıçdaroğlu’nu destekleyen açıklamaları da cabası. Bunların hepsi Kılıçdaroğlu’nun ve ortaklarının söylediği gibi hiçte terörle birlikte olmadıkları savını desteklemiyor, aksine tüm bu deliller boğazlarına kadar teröre battıklarını gösteriyor. Bunlar ortada dururken iktidarın Kılıçdaroğlu’nu terörle müttefikmiş gibi göstermeye ihtiyacı yok gibi gözüküyor. Ezcümle “Görünen köy kılavuz istemiyor.” ALLAH milletimizin ferasetini artırsın. Milletimize sabır versin.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar