USD 32,25
EUR 34,71
ALTIN 2.402,41
BIST100 10.337
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yavuz gece yarısı bombaladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti milletvekilleri hakkında eleştirilerde bulunan CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’i gece yarısı sert sözlerle eleştirdi. Yavuz, “Onlar boş konuşma, yalan ve iftira, biz ise gece gündüz hizmet üretiyoruz” dedi.

Yavuz gece yarısı bombaladı
05 Haziran 2021 | 03:15
Son Güncelleme:

TİPİK CHP KAFASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’in geçtiğimiz gün bazı basın yayın organlarında çıkan eleştirilerine sert tepki verdi. Haberfokus’un “Sakarya’daki yatırımları uzaylılar mı yaptı” haberini sosyal medyadan alıntı yapan Yavuz, “Tipik CHP kafası işte.. Bütün enerjilerini, yapılanları değersizleştirmek için harcarlar ve bunu da maalesef iş sanırlar. Onlar, en iyi yaptıkları boş konuşma, yalan ve iftira çukurunda debelenip dursunlar, biz hizmet üretmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

MİLLETİN SAĞDUYUSU

Gazeteci Raif Ugan’ın CHP İl Başkanı Keleş’i eleştiren paylaşımına da atıfta bulunan Ali İhsan Yavuz, “Onlar, manşetlerde yer almaya; biz ise milletimizin gönlünde yer edinmeye talibiz. Onlar, bu değersizleştirme, yalan ve iftira siyasetini manşetlere taşıyacak ortamların gücüne güvenebilir de biz, hep milletimizin sağduyusuna ve desteğine güvendik, güvenmeye de devam ediyoruz” dedi.