USD 32,20
EUR 35,01
ALTIN 2.500,70
BIST100 10.644
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SAKARYA’DAKİ YATIRIMLARI UZAYLILAR MI YAPTI?

Türkiye’de her kalkınma hamlesi öncesi ve sonrasında, ürettiği tek politika, “engelleme” olan CHP zihniyeti, Sakarya’da da bir kere daha tezahür etti. İl Başkanı Keleş’in iddiaları doğruysa, Sakarya’daki bütün yatırımları uzaylılar yaptı.

SAKARYA’DAKİ YATIRIMLARI UZAYLILAR MI YAPTI?
04 Haziran 2021 | 12:26
Son Güncelleme:

YİNE GÖRMEDİ

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, son olarak Sakarya’daki bin yataklı şehir hastanesinin ihalesinin haftası dolmadan, konuyu takip ederek buraya kadar getiren Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve Sakarya Milletvekillerini hiçbir şey yapmamakla suçlarken, yine Sakarya kamuoyunda komik duruma düştü.

SAKARYA’YA GELEN HİZMET RAHATSIZ EDİYOR

Özellikle Pandemi döneminde Sakarya’da sağlık alanındaki yeterlilikler, bugüne kadar yapılan yatırımların meyvesi olarak dikkat çekiyor. Sadece bu konuda bile eleştirdiği Ali İhsan Yavuz’un son açıklaması, şehrimizin büyük sorununu çözecek olan bin yataklı şehir hastanesinin ihalesinin yapıldığı ile ilgiliydi. Yavuz, Bin yataklı şehir hastanesinin ihalesinin 27 Mayıs’ta yapıldığını duyurmuştu.

BİR KAÇ GÜN SONRA ELEŞTİRİ

Keleş’in bu duyurudan sadece birkaç gün sonra yaptığı ve AK Parti Sakarya Milletvekillerini hiçbir şey yapmamakla suçladığı ifadeler dikkat çekti. Kamuoyunda bir çok kişi, Keleş’in bu açıklamalarını, Sakarya’ya her gelen hizmetten sonra CHP’nin “istemezük” zihniyetinin Sakarya’da da bir kere daha tezahürü olarak değerlendirdi.

PARTİLİLERDEN DE TEPKİ VAR

Bölünme eşiğinde sıkıntılı günler yaşayan CHP’de, parti tabanından da bu tür çıkışlara tepki geliyor. Bazı CHP’liler, insanların gördükleri için inanmayacağı ifadeler kullanmanın iktidarı zayıflatmak yerine güçlendirdiğini ve CHP yönetiminin, kendisini kamuoyunca gülünç duruma düşüren gayri ciddi söylemlerinin partilerine de zarar verdiğini iddia ediyorlar.

UZAYLILAR MI YAPTI?

CHP İl Başkanı Keleş, Sakarya’da AK Parti iktidarları döneminde başlayan yüzlerce yatırımın, kimler tarafından yapıldığını zannettiği gerçekten merak ediliyor. Gerçekleri görmeyen CHP’ye göre muhtemelen bu yatırımlar “uzaylılar tarafından” yapıldı.