USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Zeynep Korel Kimdir, Neden Gündemde?

Geçtiğimiz günlerde ABD’de yaşamı hakkında açıklamalarıyla gündem olan Zeynep Korel’in annesi hakkında açtığı dava sonuçlandı. Savcılık, şikayet üzerine anne Hülya Darcan hakkında soruşturma başlattı.

Zeynep Korel Kimdir, Neden Gündemde?
21 Ekim 2021 | 15:38
Son Güncelleme:

Soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade veren Hülya Darcan, aleyhindeki suçlamaları kabul etmedi. Yaklaşık 2 yıldır devam eden soruşturma geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Savcılık, delil yetersizliği nedeniyle takipsizlik kararı verdi.

ZEYNEP KOREL KİMDİR?

Hülya Darcan ve Tanju Korel'in büyük kızı, Bergüzar Korel'in ablası olan Zeynep Korel 1 Mart 1975 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Korel, Teksas'taki Rice Üniversitesi'nde Tasarım bölümünü bitirdi. Birçok şirkette yöneticilik yapan Zeynep Korel bir süre Teksas, Londra ve Peruda yaşadı. 2 yıl yaşadığı Peru'da gördüğü renkli hayatı çantalara taşıyarak tasarımlar yapmaya başladı. Piura by Zeynep Korel adı altında çantaları satışa sundu. Çantaları hem kendi sitesinde hem de anlaşmalı mağazalarda oldukça ilgi görüyor. Seyahat ettiği ülkelerden aldığı el çantalarını tasarlayıp hobi olarak başladığı iş Zeynep Korel'i bir süre sonra profesyonel iş hayatına taşıdı.

Evlendikten sonra Amerika'ya taşındı. Oturduğu sitede gündelik temizliğe gittiğini ve arta kalan zamanlarında köpek gezdirdiğini söyledi. Ailesi ile ilgili gerçekleri anlatan Korel mutsuz bir ailede büyüdüğünü söyledi. 'Babam hayatta olsaydı bana 'Temizlik yapma sana küçük bir şirket kuralım' derdi' diye söyledi. Bir magazin programına katılan Zeynep Korel, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in evliliğinin bitme noktasına geldiğini ve bebeğin evliliklerini kurtardığını iddia etmişti. Bunun üzerine sessizliğini bozan Bergüzar Korel avukatına yasal işlem başlatma talimatı vermişti.