USD 32,49
EUR 34,82
ALTIN 2.477,75
BIST100 9.530
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Zerrin Çağlayan Anıl, sağlığına kavuşuyor

Sakarya medyasının duayen isimlerinden Zerrin Çağlayan Anıl, bir süre önce yakalandığı Koronavirüs hastalığını atlatıyor. Zaman zaman zor anlar yaşadığını anlatan Anıl, bu süreçte kendisini arayan ve manevi destekte bulunan dostlarına teşekkür etti.

Zerrin Çağlayan Anıl, sağlığına kavuşuyor
06 Mayıs 2021 | 17:16
Son Güncelleme:

DUAYEN

Kent TV’deki görevinin ardından uzun dönem SRT Medya Grubunun Genel Müdürlüğü’nü yapan Zerrin Çağlayan Anıl, dünya evine girdikten sonra da Kocaeli’de Sakarya’ya gidip geliyordu. Son olarak Sakarya’daki hizmet sektöründeki işlerine ara veren Anıl, Kocaeli ve Sakarya’da emekliliğin tadını çıkarıyordu.

HASTALIĞA YAKALANDI

Geçtiğimiz haftalarda Koronavirüse yakalanan Zerrin Çağlayan Anıl, bir süre evinde kaldıktan sonra hastalığı ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı. Bu süreci de atlatan Anıl, iyice toplarlayarak yeniden evinde istirahate çekildi. Anıl’ın kan değerleri ve diğer tahlil sonuçları da normale dönmeye başladı.

‘LÜTFEN HERKES DİKKAT ETSİN’

Hastalığı ağır bir şekilde geçirdiği günlerini anlatan Anıl, “Çok kötü bir durum. İnsan yaşamadan, gerçekten bu hastalığın ne kadar kötü etkilediğini anlayamaz. Lütfen herkes çok dikkat etsin. Hafife alınabilecek bir hastalık değil. Allah’a şükür ben iyiyim ama bir çok dostumuz, arkadaşımız, buna bir şey olmaz dediklerimiz hayatını kaybetti. Bu süreçte arayan, soran, dualarıyla yanında olduklarını hissettiren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.