USD 32,42
EUR 34,60
ALTIN 2.497,35
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Zabıta teşkilatından esnaf ve vatandaşlara jest

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Zabıta Haftası münasebetiyle Çark Caddesi, Uzun Çarşı Serdivan AVM ve Agora AVM’de vatandaşlara ve esnaflara lavanta çiçeği hediye etti.

Zabıta teşkilatından esnaf ve vatandaşlara jest - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, ‘Zabıta Haftası’ münasebetiyle Çark Caddesi, Uzun Çarşı, Serdivan AVM ve Agora AVM’de vatandaşlara ve esnaflara lavanta çiçeği dağıttı.

Zabıta teşkilatından esnaf ve vatandaşlara jest - Sayfa 2

196 yıldır aralıksız bir şekilde vatandaşların huzuru ve güvenliği için canla başla mücadele Zabıta teşkilatı, her yıl Eylül ayının ilk haftasında Zabıta Haftası’nı çeşitli programlarla kutluyor.

Zabıta teşkilatından esnaf ve vatandaşlara jest - Sayfa 3

Zabıta üniformalı ekiplerin lavanta hediyesi vatandaşların yüzlerinde tebessüm oluşturdu. Büyükşehir Zabıta Teşkilatının bu anlamlı hareketi sonrası Sakaryalı vatandaşlar, ekiplerin Zabıta Haftası’nı kutlayarak, başarı dileklerini paylaştı.

Zabıta teşkilatından esnaf ve vatandaşlara jest - Sayfa 4

196. yıl kutlu olsun

Zabıta Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “196 yıldır vatandaşlarımızın hizmetinde; onların güvenliği, iyiliği, huzuru ve sağlığı için büyük bir özveri ile çalışmaktayız. Şehrimizde halkla iç içe, şehrin huzuru ve güvenliği için çalışıyor olmaktan gurur duyuyoruz.