USD 32,59
EUR 34,85
ALTIN 2.495,27
BIST100 9.671
İHBAR hattı 0552 642 79 79

YUSUF CİNAL’IN HAYATI KİTAP OLDU

Sakaryalı gazeteci Yusuf Cinal’ın Akyazı’dan başlayan ve bugün Belçika’nın Başkenti Brüksel’e kadar uzanan hayat yolculuğu, yazar Fahri Tuna’nın kalemiyle kitaba dönüştürüldü.

14 Eylül 2021 | 10:25
Son Güncelleme:

ZİYARET

“Hakikatin Peşinde bir ömür YUSUF CİNAL” adlı otobiyografi kitabı çıktı. Kitapta hayat hikayesi otobiyografi tarzında anlatılan Yusuf Cinal ile birlikte kitabın yazarı Fahri Tuna, medya grubumuzu ziyaret ettiler.

OKUMANIZI TAVSİYE EDERİZ

Cinal, kitabın ilk bölümünde Akyazı ve Sakarya’daki hayat hikayesinin ve özellikle de Sakarya’daki medya alanında yapmış olduğu çalışmaları anlattığını, ikinci bölümde ise Belçika’daki hayat hikayesinin ele alındığını belirterek, “Herkesin okumasını tavsiye ediyorum” dedi.

TUNA, “CİNAL ÇOK YÖNLÜ”

Türkiye’nin en iyi portre yazarı olarak gösterilen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Kültür Müdürü, yazar Fahri Tuna ise Yusuf Cinal ile bir söyleşide yakından tanıştığını, 5 yıldan bugüne kadar da bu projeyi hayata geçirmek arzusunda olduğunu anlattı. Yusuf Cinal’in çok yönlü bir hayatı olduğunu da anlatan Tuna, “Böyle bir projenin içinde olduğumdan ötürü mutluyum” dedi.