USD 32,28
EUR 34,93
ALTIN 2.444,78
BIST100 10.173
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yusuf Alemdar Yerel Kültür Derneği’ni ziyaret etti

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Sakarya Yerel Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Alemdar, “Yerel Kültür Derneğimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte kültürümüzü, medeniyetimizi korumak için ayakta durmaya çalışan derneklerimizin güçlenmesi ve geliştirilmesi için destek olacağız” dedi.

Yusuf Alemdar  Yerel Kültür  Derneği’ni ziyaret etti - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Sakarya Yerel Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İbrahim Şahin ve yönetimi tarafından karşılanan Alemdar’a Milletvekili Murat Kaya, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik ve önceki dönem Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk eşlik etti.

Yusuf Alemdar  Yerel Kültür  Derneği’ni ziyaret etti - Sayfa 2

Başarı temennisi

Programda konuşan Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, “Çok ülkeyi dolaştım ama Türkiye kadar güzel bir ülke görmedim. Sakarya’m çok ayrı güzel. Bizler böylesi güzel bir şehir için hep birlikte mücadele vereceğiz. Yusuf başkanımız gerek şahsiyetiyle gerekse tecrübeleriyle çok kıymetli bir şahsiyet. Böyle bir tecrübenin karşısında doğal olarak şehrimizin beklentileri de artıyor. Ben kendilerine canı gönülden başarılar diyorum. Biz Sakarya’yı çok seviyoruz. İnşallah sevdiğimiz şehir için en güzel ve en hayırlı işleri omuz omuza birlikte yapacağız” dedi.

Yusuf Alemdar  Yerel Kültür  Derneği’ni ziyaret etti - Sayfa 3

Şehrimizin ve ilçemizin geleceği için önemli bir karar vereceğiz

Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül ise, “Bizlere gönüllerinizi açtınız teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Şehrimizin ve ilçemizin geleceği noktasında önemli bir karar vereceğiz. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta bizlere en güçlü desteği vereceğinize inanıyorum” diye konuştu.

Yusuf Alemdar  Yerel Kültür  Derneği’ni ziyaret etti - Sayfa 4

Beraberliğimizi emin adımlarla geleceğe taşıyacağız

AK Parti İl Başkanı Tever, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Biz her zaman burada kendimizi evimize gelmiş gibi hissediyoruz. Sizler her zaman Cumhur İttifakı’nın yanında oldunuz, hepinize teşekkür ediyorum. Şimdi ise yeni bir dönemin adımlarını atıyoruz. Bu adımları atarken birlik ve beraberlik içerisinde olmaya gayret gösteriyor ve toplumumuzun tüm kesimlerini ziyaret ediyoruz. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin vereceği destek ile bu birlik ve beraberliğimizi emin adımlarla geleceğe taşıyacağız” dedi.