USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yusuf Alemdar Erenler’de coşkuyla karşılandı

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Erenler’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Programlar kapsamında Çaybaşı Yeniköy, Reşitbey ve Kamışlı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Alemdar, “Hamdolsun ilk günden bu yana çok güzel bir uyum ve birliktelikle süreci yürütüyoruz. İhtiyaçları, talepleri ve beklentileri biliyoruz. İnşallah gece gündüz demeden çalışacağız. Birlik ve beraberlikle 16 ilçemizde 672 mahallemize en iyi şekilde hizmet sunacağız” dedi.

Yusuf Alemdar Erenler’de coşkuyla karşılandı - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, mahalle ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Programlarına Erenler ilçesi ile devam eden Alemdar, burada Çaybaşı Yeniköy, Reşitbey ve Kamışlı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Programlarının ilk durağında Çaybaşı Yeniköy Mahallesi sakinleriyle buluşan Alemdar, ilçeler arasında şampiyon olan U-18 Çaybaşı Bekirpaşaspor sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yusuf Alemdar Erenler’de coşkuyla karşılandı - Sayfa 2

Başkan Adayı Alemdar’a yoğun ilgi

Akabinde Reşitbey Mahallesi ve Kamışlı Mahallesi’ni ziyaret eden Alemdar, esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek görüş ve talepleri dinledi. Programlarda yoğun ilgiyle karşılanan Alemdar’a, Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı eşlik etti.

Yusuf Alemdar Erenler’de coşkuyla karşılandı - Sayfa 3

Cumhur İttifakı’ndan Erenler’de birlik vurgusu

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Barik, “Yusuf ve Rahmi başkanımızın ismi açıklandığında Erenler olarak en güçlü desteği vereceğimizin sözünü verdik. Sizlerden bu konuda büyük destek bekliyoruz. Cumhur İttifakı olarak geçmişte olduğu gibi 31 Mart seçimlerinden de en yüksek başarıyla çıkacağız” diye konuştu.

Yusuf Alemdar Erenler’de coşkuyla karşılandı - Sayfa 4

MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer ise, “Bizler Cumhur İttifakı’nın devamı için gece gündüz demeden uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu uyum ve birlikteliği sizlerin kıymetli destekleriyle koruyup geleceğe taşıyacağız. İnşallah 31 Mart akşamı yeni bir zaferin başlangıcı olacaktır” dedi.