USD 32,40
EUR 34,82
ALTIN 2.434,93
BIST100 9.978
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yusuf Alemdar Akyazı esnafını ziyaret etti

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Akyazı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, “Akyazı’mız geçtiğimiz seçimlerde Marmara bölgesinde birinci olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. İnanıyorum ki 31 Mart’ta Akyazı’mız bu davaya her zaman olduğundan daha güçlü destek verecektir” diye konuştu.

Yusuf Alemdar Akyazı esnafını ziyaret etti - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretleri kapsamında Akyazı pazar yeri esnafı, sanayi sitesi esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. İlçede oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan Alemdar, esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Yusuf Alemdar Akyazı esnafını ziyaret etti - Sayfa 2

Programlara Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak katılım sağladı.

Yusuf Alemdar Akyazı esnafını ziyaret etti - Sayfa 3

Akyazı bu davaya en güçlü desteği verecektir

Ziyaretler sonrası konuşan Alemdar, “31 Mart yerel seçimleri kapsamında şehrimizi adım adım gezerek vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Bugün de bizim için ayrı bir öneme sahip olan Akyazı ilçemizi ziyaret ettik. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların görüş ve taleplerini dinledik. Akyazı’mız geçtiğimiz seçimlerde Marmara bölgesinde birinci olarak bizlere inanılmaz bir gurur yaşattı. Şimdi ise çok önemli bir yerel seçimin arifesindeyiz. İnanıyorum ki Akyazı’mızın kıymetli insanı bu davaya her zaman olduğundan daha güçlü destek verecektir” diye konuştu.

Yusuf Alemdar Akyazı esnafını ziyaret etti - Sayfa 4

Başkan Adayı Alemdar çağrısını Akyazı’dan yineledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceği miting programına vatandaşları ve esnafları davet eden Başkan Adayı Alemdar, “Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimizi en son ziyaretinde Akyazı’ya gelmişti. Akyazı her zaman olduğu gibi aynı coşku ve heyecanla bu davanın liderini yalnız bırakmamıştı. Şimdi yine büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapacağız. Akyazılı hemşehrilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı 24 Şubat Cumartesi günü Demokrasi Meydanı’na davet ediyorum” ifadelerini kullandı.