USD 32,58
EUR 34,80
ALTIN 2.412,65
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yunus Tever'den Akyazı'ya ziyaret!

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile birlikte Yahyalı ve Kabakulak, Kızılcıkorman, Çatalköprü, Sukenarı ve Osmanbey Mahallelerini ziyaret etti.

Yunus Tever'den Akyazı'ya ziyaret!
14 Temmuz 2021 | 16:44
Son Güncelleme:

Sakarya Akyazı'da yaşanan sel felaketi sonrasında sıklıkla Akyazı ilçesine giderek mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl Başkanı Yunus Tever bugün ziyaretler kapsamında Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile birlikte Yahyalı ve Kabakulak, Kızılcıkorman, Çatalköprü, Sukenarı ve Osmanbey Mahallelerine ziyarette bulundular.

Geçmiş olsun dileklerini iletti

Yahyalı ve Kabakulak, Kızılcıkorman, Çatalköprü, Sukenarı ve Osmanbey Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile sıcak ve samimi bir ortamda vatandaşlarla ile sohbet eden, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve İlçe Başkanı Mesut Ekrem vatandaşların talep ve önerileri dikkatle dinleyerek notlar aldı. İlçede yaşanan sel felaketinden dolayı da hem mahalle muhtarlarına hem de vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.