USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yüce, Üretim ve Ticaret Kurulu ile buluştu

Üretim ve Ticaret Kurulu 2022-2023 sezonu 2. toplantısına katılan Başkan Yüce iş insanları ile bir araya geldi. Sakarya’nın üretim ve ihracatta ülkenin en önemli çarklarından biri olduğunu belirten Başkan Yüce, ayrıca ÜTİK tarafından onursal üye yapıldı. Yüce, uluslararası iş birliği ve ticaret kalkınmanın gelişimini hızlandıracağını söyledi.

Yüce, Üretim ve Ticaret Kurulu ile buluştu - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Üretim ve Ticaret Kurulu (ÜTİK) 2022-2023 sezonu 2. toplantısına katıldı. ÜTİK Başkanı Özkan Pınar ve kurul üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yüce, sektörlere ilişkin bilgiler alarak iş insanlarına başarılar diledi. Başkan Yüce ayrıca toplantının sonunda ÜTİK üyeleri tarafından onursal üye yapıldı. Rozeti ÜTİK adına İş İnsanı Tunç Özüuğurlu takdim etti.

Yüce, Üretim ve Ticaret Kurulu ile buluştu - Sayfa 2

ÜTİK şehrimiz için üretmeye devam edecek

ÜTİK Başkanı Özkan Pınar, kurul olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “Kısa süre önce Belarus büyükelçisini şehrimizde ağırladık. Bir dizi ziyaretler yaptık. Bu ziyaretlerimiz arasında Büyükşehir Belediyesi de vardı. Başkanımız Ekrem Yüce’nin ev sahipliği misafirlerimiz de büyük bir memnuniyet oluşturdu. Şehrimiz ekonomisine yeni yatırımların kazandırılması için iyi bir diyalog ortamı kurduk. Belarus’un en büyük üretim markalarından olan Maz firması için Sakarya büyük avantajlara sahip. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye katkı ve destekleri için üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. ÜTİK olarak gerek şehrimiz ekonomisi ve istihdamını artırmak gerekse Sakarya’nın tanıtımı için çalışmalarımızı sürdürmeye, tüm kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği anlayışıyla hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yüce, Üretim ve Ticaret Kurulu ile buluştu - Sayfa 3

Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum

Üretim ve Ticaret Kurulu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, ÜTİK üyeleriyle tek tek tanışarak, çalışma yaptıkları sektöre ilişkin bilgiler aldı. Yüce, birlikteliğin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, ÜTİK bünyesinde iş insanlarının oluşturdukları birlik ve beraberliğin Sakarya’nın en önemli kazanımlarından biri olduğunun vurguladı. Yüce, nazik davetleri için ÜTİK üyeleri ile şehir ortak paydasında çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

Yüce, Üretim ve Ticaret Kurulu ile buluştu - Sayfa 4

Plan, program ve proje

Kalkınmanın temelleri arasında yer alan nitelikli toplum ile uluslararası iş birliği ve ticaretin önemine vurgu yapan Başkan Yüce, katılımcılara şehir ticareti ve ekonomisine sundukları katkılar için teşekkürler etti. 3P prensibinin başarılı olmak için önemine işaret eden Başkan Yüce, “Plan, program ve proje olmadan başarıya ulaşmak mümkün değil. Bu üçlü sacayaklarının yanı sıra personel olmazsa plan, program ve projenin hiçbir işe yaramaz. Tüm bu argümanlara para da eklenince sizin gibi başarılı iş insanı olmamak mümkün değil. Şehrin istihdamına, ülkenin üretimine ve ihracatına kattığınız değerlerden ötürü her birinize teşekkür ederim” dedi.