USD 32,33
EUR 35,09
ALTIN 2.294,57
BIST100 9.043
İHBAR hattı 0552 642 79 79

YÜCE: TÜRKİYE YÜZYILI’NI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce kuzey bölgesinde 4 mahalleyi adım adım gezdi. Türkiye Yüzyılı hedeflerini anlatan Yüce tarımsal üretim, hayvancılık ve çiftçiye destek noktasında önemli mesajlar verdi. Vatandaşın kapısını çalıp, iş yerlerini ziyaret eden Yüce, “Vatandaş bizim can damarımız. Hep birlikte tek yürek olacak, hizmet ve proje üreterek Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz” dedi.

YÜCE: TÜRKİYE YÜZYILI’NI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kocaali Şerbetpınarı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği açılış sonrasında Karasu’da 3 mahallede esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

YÜCE: TÜRKİYE YÜZYILI’NI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ - Sayfa 2

İş yerlerini tek tek ziyaret eden ve vatandaşların kapısını çalan Yüce, çalışmalarla ilgili memnuniyeti sorup talepleri dinledi.

YÜCE: TÜRKİYE YÜZYILI’NI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ - Sayfa 3

Görüştüğü hemşerilerine Sakarya’da hayata geçirilen projeler hakkında bilgiler veren Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Türkiye Yüzyılı hedeflerinden bahsetti.

YÜCE: TÜRKİYE YÜZYILI’NI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ - Sayfa 4

Kuzey bölgesinde Sakarya Botanik Vadisi ve diğer projelerle tarımsal üretim hamlesi gerçekleştirdiklerini ifade eden Yüce, tarım ve hayvancılığın önemine dikkat çekerek çiftçiye destek için ciddi çaba gösterdiklerini kaydetti.