USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yüce şenlikte çağrı yaptı: “Sakarya’da harika bir Ağustos ayı yaşayacağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce her kültürden vatandaşın buluştuğu Akyazı Acelle Şenlikleri’ne katıldı. Yöresel oyunlara eşlik eden, vatandaşla sohbet eden Yüce, sosyalliğin, birliğin ve beraberliğin simgesi olan her türlü etkinliği destekleyeceklerini söyledi.

Yüce şenlikte çağrı yaptı: “Sakarya’da harika bir Ağustos ayı yaşayacağız” - Sayfa 1

Yüce, “Konserlerle, tiyatro oyunlarıyla, film gösterimleriyle, çocuk etkinlikleriyle harika bir Ağustos bizi bekliyor. Ayrıca dünya kupasına ev sahipliği yapacağız ve bisiklet konusunda vadi, AKM ve Demokrasi Meydanı’nda ilgi çekici programlarımız olacak. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Yüce şenlikte çağrı yaptı: “Sakarya’da harika bir Ağustos ayı yaşayacağız” - Sayfa 2

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin sosyal yaşantısını zenginleştirmek ve vatandaşları kardeşçe bir arada oldukları programlarda buluşturmak için çalışıyor. Başkan Ekrem Yüce’nin talimatıyla kentin dört bir yanında gerçekleştirilen etkinliklere destek veriliyor, Büyükşehir tarafından birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor. Dede-oğul kampı, SAMEK programları, kültür-sanat programları ve birçok farklı programla vatandaşların hep bir arada olmasını sağlayan Büyükşehir, farklı kültürlerin bir arada yaşadığı Sakarya’yı kültür ve spor şehri adıyla marka yapmak istiyor.

Yüce şenlikte çağrı yaptı: “Sakarya’da harika bir Ağustos ayı yaşayacağız” - Sayfa 3

Bu programlardan bir tanesi olan Büyükşehir’in destekleriyle gerçekleştirilen Akyazı Acelle Yaylası Şenlikleri’ne katılan Başkan Yüce vatandaşlarla bir araya geldi. Yüzlerce kişiyi selamlayan Yüce, Sakarya ve farklı şehirlerden katılım sağlayan ziyaretçilerle görüştü, oynanan yöresel oyunlara eşlik etti.

Yüce şenlikte çağrı yaptı: “Sakarya’da harika bir Ağustos ayı yaşayacağız” - Sayfa 4

Bisiklet dünya kupası ve eğlence programları

Konserlerin ve eğlence programlarının yapıldığı şenlikte konuşan Yüce, Sakaryalıların Ağustos ayında her akşam birbirinden önemli etkinlikte buluşacağını söyledi. ‘Sakarya Millet Bahçesi Açık Hava Etkinlikleri’ programı kapsamında tiyatro oyunları, gösteriler, film gösterimleri, çocuk etkinlikleri, konserler ve en dikkat çekici olanı ‘90’lar Sokağı’ programıyla yüzbinlerce vatandaşın dolu-dolu bir yaz geçirmesini istediklerini belirten Yüce, Sakaryalıları davet etti. Yüce, ayrıca Ağustos’ta bisiklet dünya kupası organizasyonunda Ayçiçeği Vadisi, AKM önü ve Demokrasi Meydanı’nda çeşitli etkinlikler yapılacağını söyledi. Açık hava etkinlikleri konserlerinde Koliva, Kolpa, İncesaz, Doğukan Manço, Burak Kut gibi sanatçılar sahne alacak.