USD 32,49
EUR 34,59
ALTIN 2.482,47
BIST100 9.575
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yüce: Sakarya için üretmeye devam

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde şehri karış karış gezerek vatandaşların bayramını kutladı. STK’lar, iş dünyası, belediye birimleri, siyasi parti temsilcileri ve şehir protokolüyle bayramlaşan Başkan Yüce ‘birlik ve beraberlik’ mesajı verdi.

Yüce: Sakarya için üretmeye devam - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan Bayramı’nın ilk günü şehri karış karış gezerek vatandaşlarla bayramlaştı. Yüce, bayram namazını Orhan Camii’nde kıldıktan sonra STK’ları, iş dünyası temsilcilerini, belediye birimlerini, siyasi parti temsilcilerini ve sokaktaki vatandaşları ziyaret etti ve şehir protokolünün bayramlaşma törenine katıldı.

Yüce: Sakarya için üretmeye devam - Sayfa 2

Yüce, ilk olarak Büyükşehir ve Sakarya Valiliği’nin Ormanpark’ta düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Şehir protokolü ve vatandaşlarla kucaklaşan Yüce, 6 Şubat’ta meydana gelen 11 şehrin etkilendiği felaketin izlerini silerek umudu yeşertmek ve daha güzel yarınları inşa etmek için çalıştıklarını ifade etti. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’na geçen Yüce, burada teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.

Yüce: Sakarya için üretmeye devam - Sayfa 3

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, milletvekilleri, milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileriyle görüşen Yüce daha sonra Sakarya Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret etti. Başkan Erdal Erdem ve 16 ilçenin muhtarlarıyla görüşen Başkan Yüce, Türkiye’nin geleceği için ‘ortak akıl’ vurgusu yaptı. Sonrasında Büyükşehir İtfaiye Dairesi’ni ziyaret eden Yüce, nöbetçi ekiplerle çay sohbeti yaptı.

Yüce: Sakarya için üretmeye devam - Sayfa 4

Bayram turu SATSO’daki törenle devam etti. Yüce, iş dünyasının temsilcileriyle bayram sevincini, güzel temennilerini paylaştı. Başkan Akgün Altuğ ve yönetim kuruluyla kucaklaşan Yüce, daha sonra şehir esnafının aynı çatıda buluştuğu SESOB’u ziyaret etti. Esnaf temsilcileriyle görüşen Yüce,  “Geleceğin parlayan yıldızı, Türkiye’nin gözbebeği Sakarya için çalışan tüm emekçilere minnettarız” ifadelerini kullandı.