USD 32,37
EUR 34,96
ALTIN 2.324,84
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

YÜCE MECLİSTE MÜJDELERİ VERDİ: TAM 4 YENİ PROJE… BAŞLIYORUZ!

Başkan Yüce, Mart meclis toplantısında şehrin merakla beklediği projelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu: “Şehrimizin afet yönetim altyapısına güçlü bir katkı sunacak Güneşler Afet Yönetimi Eğitim Merkezi ve İtfaiye Binasında çalışmalarımız başladı. Kongre ve Kültür Merkezi, Yeni Tıp Merkezi ve Belediyesi Botanik Vadisi projelerimizin de ihalesini gerçekleştirdik, kısa süre içerisinde yer teslimlerini yapacağız. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

YÜCE MECLİSTE MÜJDELERİ VERDİ: TAM 4 YENİ PROJE… BAŞLIYORUZ! - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehrin merakla beklediği projelere ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yüce, yapımına başlanan ve yapım ihaleleri gerçekleştirilen dev yatırımların hayırlı olmasını temenni etti. Yüce, Sakarya’nın Türkiye Yüzyılına projeleriyle güçlü bir katkı sunacağını ifade ederek, çalışmalara katkı sağlayan meclis üyeleriyle teşekkürlerini paylaştı.

YÜCE MECLİSTE MÜJDELERİ VERDİ: TAM 4 YENİ PROJE… BAŞLIYORUZ! - Sayfa 2

Eser ve yatırımlarla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz

Sakarya’yı eser ve yatırımlarla geleceğe hazırladıklarını ifade eden Başkan Yüce, “Şehrimizin afet yönetim altyapısına güçlü bir katkı sunacak Güneşler Afet Yönetimi Eğitim Merkezi ve İtfaiye Binasında çalışmalarımız başladı. Kongre ve Kültür Merkezi, Yeni Tıp Merkezi ve Belediyesi Botanik Vadisi projelerimizin de ihalesini gerçekleştirdik, kısa süre içerisinde yer teslimlerini yapacağız. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Sakarya, sağlıkta, kültürde, tarımda, afete hazırlıkta yeni projeleriyle Türkiye Yüzyılına güçlü bir giriş yapacak” dedi.

 Başkan Ekrem Yüce, yapımına başlanan ve yapım ihaleleri gerçekleştirilen projelerin detaylarını ise şu şekilde paylaştı:

YÜCE MECLİSTE MÜJDELERİ VERDİ: TAM 4 YENİ PROJE… BAŞLIYORUZ! - Sayfa 3

Güneşler Afet Yönetimi Eğitim Merkezi ve İtfaiye Binası

“Deprem konusunda kentsel dönüşüme verdiğimiz destek kadar hemşerilerimizin her türlü afete hazır olmaları konusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim vaatlerimizden birisi olan “Güneşler Afet Yönetimi Eğitim Merkezi ve İtfaiye Binası” projemizi hayata geçiriyoruz. Bu projemiz sayesinde; hemşerilerimizde afet bilincini üst düzeye çıkartıyor, şehri olası afetlere karşı hazırlıyor ve afet yönetim altyapısını güçlendiriyoruz. Yarın saat 14.00’te lansmanını gerçekleştireceğimiz projemizin şimdiden Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum.”

YÜCE MECLİSTE MÜJDELERİ VERDİ: TAM 4 YENİ PROJE… BAŞLIYORUZ! - Sayfa 4

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yeni Tıp Merkezi

“Hemşerilerimiz için sosyal aktivitelerden mimariye, tarımdan spora, eğitimden sağlığa birçok alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizde sağlık alanında faaliyet gösteren önemli kuruluşlardan birisi de Tıp Merkezimizdir. Polikliniklerimizde her gün yüzlerce hastaya kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunuyoruz. Tıp merkezimizin daha verimli olabilmesi için yeni bir poliklinik yapacağımızın müjdesini vermiştik. Çalışmalarına devam ettiğimiz tıp merkezimiz; inşaat alanı yaklaşık 3 bin metrekare olup 3 katlı ve betonarme olarak tasarlanmaktadır. Polikliniğimizin yapısı, acil birimi ve poliklinik birimleri ile birlikte, yeni yaptığımız Sakarya Ticaret merkezi ile AKOM binamızın arasına yapılacaktır. Projemizin ihalesi gerçekleşmiştir. Yer teslimi en kısa zamanda yapılacaktır. Sakarya’mıza, hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim.”