USD 32,59
EUR 34,70
ALTIN 2.527,95
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yüce: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı’nın Miladı Olacak

Serdivan’daki ziyaretlerinden sonra Çark Caddesi’ne de makam aracı TOGG ile giriş yapan Başkan Ekrem Yüce, esnafa yaptığı ziyarette “Benim esnafım eminim ki 14 Mayıs’ta tercihini ‘Cumhur’dan yana kullanacak. Türkiye Yüzyılı’nın miladı olacak o gün, refahın ve bereketin başlangıcıdır” vurgusu yaptı.

Yüce: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı’nın Miladı Olacak - Sayfa 1

14 Mayıs öncesi Sakarya’yı karış karış gezen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin son durağı Çark Caddesi oldu. 

Yüce: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı’nın Miladı Olacak - Sayfa 2

Caddeye makam aracı TOGG ile giriş yapan Yüce’ye Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve AK Parti Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık eşlik etti.

Yüce: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı’nın Miladı Olacak - Sayfa 3

İşletmeleri tek tek dolaşan, vatandaşlarla kucaklaşan ve esnafın sorunlarını dinleyen Yüce’ye ve makam aracı TOGG’a ilgi yoğun oldu. Aracı yakından inceleyen vatandaşlar, Türkiye’nin otomobili ile fotoğraf çekilerek bu anları ölümsüzleştirdi.

Yüce: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı’nın Miladı Olacak - Sayfa 4

Esnaflara hayırlı kazançlar dileyen Başkan Yüce, güven ile istikrarın devamı için Cumhur İttifakı’na desteğe davet etti. Bu seçimde refahın ve bereketin Türkiye Yüzyılı ile başlayacağını ifade eden Başkan Yüce, “Benim esnafım eminim ki doğru zamanda, doğru adamı tercih edecektir” dedi.