USD 32,32
EUR 35,07
ALTIN 2.282,18
BIST100 9.008
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yerli otomobil TOGG için CEO Karakaş tarih verdi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yerli otomobil projesine dair açıklamalarda bulunan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, "Otomobilimizi 2023 yılının Mart ayından itibaren caddelerde görmeye başlayacağız" dedi.

Yerli otomobil TOGG için CEO Karakaş tarih verdi - Sayfa 1

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun açtığı stantta Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG, İstanbul ve Ankara'dan sonra Samsun'da sergilendi.

Yerli otomobil TOGG için CEO Karakaş tarih verdi - Sayfa 2

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türkiye'nin otomobili TOGG, vatandaşların beğenisine sunuldu.

Yerli otomobil TOGG için CEO Karakaş tarih verdi - Sayfa 3

TOGG, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası binasının önünde sergilendi. Vatandaşlar, Anadolu'da ilk defa Samsun'da sergilenen TOGG'a ilgi gösterdi.

Yerli otomobil TOGG için CEO Karakaş tarih verdi - Sayfa 4

Burada düzenlenen konferansa katılan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, anlamlı günde Samsun'da gençlerle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Otomobilimiz banttan indiği zaman ilk sahibi belli. Hatırlarsanız 2019 yılındaki lansmanımızda Cumhurbaşkanı'mıza rezerve etmiştik. Artık zaman yaklaştı. 2023 yılının Mart ayından itibaren artık caddelerde de görmeye başlayacağız. Hızlıca üretimimizi artırarak yollarda TOGG'ları görmemizi sağlayacağız. Henüz talep toplamaya başlamadık. Bunun için biraz daha vakit var. Bu konuyu yılın ikinci yarısında değerlendirebiliriz ama henüz yönetim kurulunda aldığımız böyle bir karar yok" diye konuştu.