USD 32,48
EUR 34,95
ALTIN 2.435,17
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yeni kabinede Sakaryalı isim...

 AK Parti’de Genel Kurul sonrasında yeniden şekillenen MKYK ve MYK’dan sonra, parti üst yönetiminde yeni görev ve sorumluluklar belli olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise yakın bir zamanda yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

Yeni kabinede Sakaryalı isim...
07 Nisan 2021 | 11:06
Son Güncelleme:

Gözler Yeni Kabinede

Şu günlerde AK Parti kulislerinde en fazla konuşulan konuların başında Yeni Bakanlar Kurulu konusu geliyor. Bir çok siyasetçi, yeni Bakanlar Kurulu içerisinde kimlerin olacağı ile ilgili şimdiden siyasal toto oynamaya başlamış durumda. Farklı farklı düşünceler ve iddialar ortalıklarda dolaşıyor.

Sakarya detayı

Yeni kabinede Sakarya detayı da dikkatlerden kaçmıyor. Sakaryalı bir ismin yeni kabinede görev alabileceği ile ilgili iddialar yine kulislerde en fazla konuşulan konuların başında yer alıyor. Kimileri bu ismin aktif siyasetin içinde olduğunu iddia ederken, kimileri ise aktif siyasetin içinde olmadığını belirterek duyumlarını paylaşıyorlar.

Bürokrat da olabilir

Kulislerde konuşulan konuların öznesinde sürekli siyasetçiler olsa bile, bazı kesimler de Yeni Kabinede görev alabilecek Sakaryalı ismin bürokrat olabileceğini de iddia ediyorlar.

Yakında ortaya çıkacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından siyasi toto da sonuçlanmış olacak. Sonuç ne olursa olsun bu işin kazananı ise çoğu iddiada olduğu gibi yine takım elbise satan mağazalar veya baklavacılar olacak.