USD 32,33
EUR 35,01
ALTIN 2.318,81
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yazar olmak için hayal gücü yeterliyse bu sizde var

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında Karasu SGM’ de ‘Çocuklar ve Kitaplar’ konulu programı düzenlendi. Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği programın konuğu ise Yazar Melih Tuğtağ oldu.

Yazar olmak için hayal gücü yeterliyse bu sizde var - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinliklerinin misafirleri bu kez minik öğrenciler oldu. Dünya Çocuk Kitapları Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlik Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde miniklerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Oldukça neşeli bir ortamda geçen programın konuğu Yazar Melih Tuğtağ olurken, ünlü yazarın miniklerle gerçekleştirdiği soru cevap diyaloğu oldukça beğeni topladı. Birbirinden keyifli ve eğlendirici hikayelerle çocuklara tavsiyeler sunan Yazar Tuğtağ, program sonunda minik öğrencilerle imza töreni gerçekleştirerek fotoğraf çektirdi.

Yazar olmak için hayal gücü yeterliyse bu sizde var - Sayfa 2

Yazar olmak için hayal gücü yeterliyse bu sizde var

Yazar Tuğtağ, konuşmasında çocuklara hayal gücünün önemini vurgulayarak “Hayal gücünün 2 çeşidi vardır. Birincisi size var olmayan bir şeyi varmış gibi gösteren, ikincisi ise izlediğiniz bir filmi size tekrar izlettiren. Yazar olmak için hayal gücü yeterliyse bu sizde fazlasıyla var. Ümit ediyorum ki gelecekte bu salonda bulunan sevgili arkadaşlarımın içerisinden ülkemizin önemli noktalarına gelebilecek yazarlar çıkacaktır. Yeter ki bu noktada gerek ailelerimiz gerekse eğitmenlerimizin tavsiyelerine kulak verelim” diye konuştu.