USD 32,51
EUR 34,91
ALTIN 2.425,83
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yavuz'dan Kılıçdaroğlu'na: "Madem O Kadar Hassassın"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun çocuk pedagojisi göndermesine tepki gösterdi.

Yavuz'dan Kılıçdaroğlu'na:
31 Ocak 2022 | 02:06
Son Güncelleme:

Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

‘’Sayın Kılıçdaroğlu, madem çocuk konusunda bu kadar hassas, o zaman; PKK'nın dağlara kaçırdığı çocuklar, Çocukları için nöbet bekleyen anneler konusunda kol kola girdiği HDP'ye de bir çift laf etse, çocuk pedagojisinden bahsetse ve "evlatlarımızdan ellerinizi çekin" diyebilse. ‘’

NE OLMUŞTU?

Trabzon’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurdele kesiminden önce sahneye çıkmak isteyen küçük çocuğu kırmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarılan ve elinden mikrofonu alan çocuk, heyecanlı ses tonu ile oy istedi. “Arkadaşlar, Cumhurbaşkanı amcamızın karşısındaki bu Bay Kemal hain hain. Adam burada. En iyi adam. Ona oyununuzu verin. O en büyük” diyen çocuk, daha sonra alanda toplanan Trabzonluları selamladı.

Olayla alakalı açıklama yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu çocuk pedagojisine uyulması çağrısı yaparak, "Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!" dedi.