USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yavuz’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Sakarya’yı hiç yalnız bırakmadı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya ziyaretini değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından bugüne Sakarya’yı hiç yalnız bırakmadı. Allah, kendisinden razı olsun” dedi.

Yavuz’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Sakarya’yı hiç yalnız bırakmadı”
03 Temmuz 2021 | 18:21
Son Güncelleme:

157 KALEM ESER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, pandemi yasaklarının kalkmasının ardından Türkiye turuna ilk Sakarya’dan başlaması ve Sakarya’daki temasları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yavuz, “Dün, Sayın Cumhurbaşkanımız, toplamda 2 milyar 600 milyon lirayı bulan 157 kalem eser ve hizmetin toplu açılışını yapmak üzere şehrimize teşrif ettiler. Tank Palet Fabrikası ziyareti, il danışma ve toplu açılış derken dolu dolu bir gün geçirdik Sayın Cumhurbaşkanımızla.” Dedi.

TEŞEKKÜR

Ali İhsan Yavuz dünkü programı değerlendirirken, “Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte şehrimize teşrif eden genel başkan yardımcılarımıza, bakanlarımıza, sayın valimize, güvenlik güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza, STK temsilcilerimize, medya mensubu arkadaşlarımıza ve tüm misafirlerimize şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

SAKARYA’YI HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, paylaşımını şöyle sonlandırdı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından bugüne Sakarya’yı hiç yalnız bırakmadı. Allah kendisinden razı olsun! İnsanımız çok daha fazlasını hak ediyor. Bunun için “Durmak yok yola devam” diyoruz.