USD 32,52
EUR 34,79
ALTIN 2.425,66
BIST100 9.681
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yavuz ve Bakan Yanık’tan Tekirdağ çıkarması

Seçimlere dokuz ay kala AK Parti teşkilatları seçim çalışmalarına hız verdi. Parti, ‘Şehir Buluşmaları’ kapsamında bütün kadrolarıyla sahada olmaya devam ederken AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, çalışmaların devam edeceği mesajını verdi.

Yavuz ve Bakan Yanık’tan Tekirdağ çıkarması - Sayfa 1

HABERFOKUS

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il gezileri ve açılışları sürerken, AK Parti teşkilatları da saha çalışmalarına hız verdi.

Yavuz ve Bakan Yanık’tan Tekirdağ çıkarması - Sayfa 2

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının koordinesinde "2023 şehir buluşmaları"nın bu haftaki durağı  Tekirdağ oldu.

Yavuz ve Bakan Yanık’tan Tekirdağ çıkarması - Sayfa 3

Programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz  ve Aile ve sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile birlikte MKYK üyeleri ve görevli 9 milletvekillerinin  katılımı ile toplamda 30 kişilik bir grup Tekirdağ şehir merkezi ve ilçelerinde ziyaretlerine devam ederken 20 yılda yapılmış olan tüm eser ve hizmetler anlatıldı, vatandaşın istek ve beklentilerine kulak verildi.

Yavuz ve Bakan Yanık’tan Tekirdağ çıkarması - Sayfa 4

Yavuz, Tekirdağ’da buluştuğu vatandaşlara birlik beraberlik mesajı verirken “Biz yapılmaz denilenleri yaptık yapmaya da devam edeceğiz.” Diyerek çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi.