USD 32,33
EUR 35,14
ALTIN 2.297,79
BIST100 9.056
İHBAR hattı 0552 642 79 79

YAVUZ: TEKNOLOJİ KULLANMAK BUDUR KEMAL BEY!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderme yaptı.

YAVUZ: TEKNOLOJİ KULLANMAK BUDUR KEMAL BEY!
19 Aralık 2022 | 16:39
Son Güncelleme:

HABERFOKUS / DUYGU ALAZ

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 3 Aralık'ta vizyon toplantısında uzaktan bağlantı ile Amerika’dan toplantıya katılan “yeni başdanışmanı” Jeremy Rifkin, adeta CHP’ye talimatlar vermiş ve Atatürk’ün kurduğu partiye adeta emirler yağdırmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz yaptığı paylaşımda, BaykarTech Teknoloji Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve ekibinin yoğun çalışmasıyla hayata geçirilen insansız savaş uçağının ilk uçuşunu gerçekleştirdiği lansmanındaki görüntüleri ve Bayraktar’ın tweetini paylaştı.

Yavuz yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu’na online bağlandığı başdanışmanı Rifkin’e göndermede bulundu.

Yavuz paylaşımında: “Teknolojiyi kullanmak demek sadece toplantılara online katılım sağlamak değildir. İşte, anlamamakla malul olmayanlar için teknolojinin ne olduğunu gösteren en güzel tablo. Türkiye'nin İlk İnsansız Savaş Uçağı #KIZILELMA hayırlı olsun!” ifadelerini kullandı.