USD 32,56
EUR 34,71
ALTIN 2.409,66
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yavuz Son Anketleri Böyle Açıkladı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı 64. Danışma meclisinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, " Elimde Sakarya’ya ilişkin bir anket var. Algı yapmaya çalışan o karşıtların uykuları kaçacak" dedi.

Yavuz Son Anketleri Böyle Açıkladı
04 Ağustos 2022 | 22:15
Son Güncelleme:

AK Parti Adapazarı 64. İlçe Danışma Meclisi Reisoğlu Tesislerinde yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek ile Recep Uncuoğlu, 23. Dönem Milletvekili Recep Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Necdet Tömekçe ile Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mustafa Ak, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe başkanları, Adapazarı teşkilatının kuruluşundan bu yana yönetiminde görev almış isimler ve çok sayıda parti mensubu katıldı.

Programda konuşan AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, çok kritik anket bilgilerini kamuoyu ile paylaştı. Yavuz, programda yaptığı konuşmada “Saha çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Siz bakmayın muhalefetin algı yapmaya çalıştığına, sahada hiçbir sorun yok. Milletimiz AK Parti’ye gönülden bağlı. Elimde Sakarya’ya ilişkin bir anket var. Geçtiğimiz Haziran ayına ait bir anket. Emin olun algı yapmaya çalışan o karşıtların uykuları kaçacak" diye konuştu.

Konular: Ali İhsan Yavuz