USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

YAVUZ, O DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU: SEÇİM TARİHİ...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare toplantılarını erken seçim var diye mi yapıyor?" sorusunun cevabını HABER FOKUS'a değerlendirirdi.

YAVUZ, O DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU: SEÇİM TARİHİ...
29 Mayıs 2022 | 12:59
Son Güncelleme:
HABER FOKUS / ÖZEL HABER

"İstişareyi izlediğimiz yolun merkezine alıyoruz." Diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: "Şimdi bizim yaptığımız bu toplantılar üzerinden 'Erken seçim mi var?' dedikodularına kulak asılmasın..." dedi.

HABER FOKUS'a özel açıklama yapan Ali İhsan Yavuz: "18 Haziran 2023 seçimlerine giden yolda her dönem olduğu gibi bu dönemde İl, İlçe Seçim İşleri Başkanlarımızla (Kadın ve Gençlik Kolları seçim işleri Başkanları dahil) istişare yapmak için bölge bölge her ilde bu toplantıları yapıyoruz.Ramazan ayı öncesinde Ege Bölgesi'ndeki illerimizi bitirdik.

"O BÖLGEDE YENİDEN BAŞLADIK"

Geçen hafta Pazar günü de toplantılarımıza Güneydoğu'dan tekrar başladık. Perşembe günü Güneydoğu Bölgesi'ni tamamladık.. Cuma günü ise Akdeniz Bölgesiyle toplantılarımız devam etti. Bugüne kadar Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Adana ve Mersin illerimizde toplantılarımızı tamamladık.

"MYK TOPLANTISI İÇİN ANKARA'YA..."

Yarın Sayın Cumhurbaşkanımız Başkanlığında MYK toplantısına katılmak üzere Ankara'da olacağız. MYK toplantısından sonra hemen Antalya, Burdur ve Isparta illerimizle de toplantılarımızı gerçekleştirerek Çarşamba günü Akdeniz Bölgesini tamamlamış olacağız." diye konuştu.

"SEÇİM TARİHİ NETTİR!"

Yavuz HABER FOKUS'a yaptığı açıklamanın devamında ise: "Bu toplantıları "Acaba Seçim mi var?" diye yorumlayacak olanlar için tekrar belirtmek gerekir ki bunlar bizim mutat istişare toplantılarımızdır. Seçimin tarihi nettidir, 18 Haziran 2023." ifadelerini kullandı.