USD 32,37
EUR 34,99
ALTIN 2.325,05
BIST100 9.101
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yavuz: “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiği Adapazarı’nın 84 mahallesini temsilen muhtarlar ve mahalle başkanlarının katıldığı iki ayrı istişare toplantısında, önemli açıklamalarda bulundu.

Yavuz: “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz” - Sayfa 1

Adapazarı Muhtarlar Toplantısı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun ev sahipliği yaptığı toplantılara, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İlçe Başkanı Erol Aydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ziya Cevherli, 

Yavuz: “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz” - Sayfa 2

Adapazarı Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Yusuf Özden, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, AK Parti İl ve İlçe teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle başkanları katıldı.

Yavuz: “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz” - Sayfa 3

Işıksu’ya Şeffaf Çalışma Tebriği
Muhtarlar ve mahalle başkanlarının talep ve önerilerini ilettiği, yöneticilerin cevaplandırıp, notlar aldıkları istişare toplantılarında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, AK Parti’nin yatırım ve hizmetlerde yereldeki en önemli çözüm ortaklarından olan muhtarlar ve mahalle başkanlarına kıymet verdiklerini vurguladı.

Yavuz: “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz” - Sayfa 4

Yavuz, “Hem muhtarlarımız hem de mahalle başkanlarımız bizim için çok kıymetli. Çünkü hizmetlere ivme kazandırıyorlar, şehrimizin daha da güzelleşmesine vesile oluyorlar” dedi.