USD 32,52
EUR 34,94
ALTIN 2.440,41
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

YAVUZ: FINDIK ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz "TMO'nun fındık alımıyla ilgili; bozuk tane oranı %3'ten %5'e, çatlak ve kırık oranı %5'ten %10'a çıkartıldı."

YAVUZ: FINDIK ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN - Sayfa 1

Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO), fındık alımına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleriyle bugün yeni bir uygulamaya geçti.

YAVUZ: FINDIK ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN - Sayfa 2

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz "TMO'nun fındık alımıyla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle; bozuk tane oranı %3'ten %5'e, çatlak ve kırık oranı %5'ten %10'a çıkartıldı." dedi.

YAVUZ: FINDIK ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN - Sayfa 3

Her bir randevuda verebilecek oranın da %50 artırıldığına dikkat çeken Yavuz "Ayrıca 2 ayrı yerden daha fındık alımı yapılacak. Hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

YAVUZ: FINDIK ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN - Sayfa 4

Yavuz'un paylaşımı şöyle; "Biz de bugün bizzat TMO Pirahmetler Ekip Şefliğindeki fındık alım yerine giderek fındık alım işlerini gözlemledik. Çalışan kardeşlerimiz ve fındık üreticisi hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Allah ürünlerimize bereket, çalışanlarımıza kolaylık versin."