USD 32,37
EUR 35,01
ALTIN 2.326,06
BIST100 9.099
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yavuz Acil Durum Hastanesi ile ilgili merak edilenleri açıklayacak

'Gazeteciler Soruyor' bu hafta Türkiye'de ilk kez ilimizde yapılan 106 yataklı Acil Durum Hastanesi'nden ekranlara gelecek. Program TV264 ve Ana TV'den canlı yayınlanacak.

Yavuz Acil Durum Hastanesi ile ilgili merak edilenleri açıklayacak
19 Mayıs 2022 | 15:08
Son Güncelleme:

Türkiye'de ilk kez Sakarya'da, ilimizde yapılan 106 yataklı Acil Durum Hastanesi açılışı için gün sayıyor. 'Gazeteciler Soruyor' programı, canlı yayınla 106 yataklı Acil Durum Hastanesi'nden ekranlara gelecek. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'da katılacak.

Gazeteciler Zafer Tokuş, Hüseyin Cumalı, Hakan Turhan ve Sefa Polat'ın katıldığı programın konuğu ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz olacak. Acil Durum Hastanesi'nin yapımında ilk günden beri Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile birlikte gayret gösteren isim olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, hastanede yapılacak canlı yayında hastanenin yapım sürecini anlatacak.

Sakarya’da inşa edilen acil durum hastanesi 106 yatak kapasiteli planlandı. Yapım çalışmalarında artık son aşamaya gelindi. Yoğun bakım hastaları için de önemli bir imkan sağlayarak, ileri düzey ameliyatların, girişimsel müdahalelerin yapılabileceği donanımda olacak. Son teknolojiye sahip tıbbi cihazlar, tam teşekküllü 6 ameliyathane, 2. ve 3. basamak yoğun bakımda 24’er tane olmak üzere toplam 48 yoğun bakım yatağı ile hizmet verecek.12 müşahede yatağının yer alacağı acil serviste 2 poliklinikte hasta kabulü yapılacak. Acil durum hastaneleri dönemsel bir hastane değil olmayıp, salgın, deprem ve afet dışında da hizmet vermeye devam eden kalıcı hastaneler olarak inşa ediliyor.

106 yataklı Acil Durum Hastanesi'nin anlatılacağı programı Ana TV'den canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

https://www.youtube.com/c/AnaTVDijital