USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yavuz açıkladı: 6 Yeni Seçim İşleri Başkan Yardımcısı göreve başladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, yardımcılıklarına 6 yeni ismin daha katıldığını açıkladı.

Yavuz açıkladı: 6 Yeni Seçim İşleri Başkan Yardımcısı göreve başladı
01 Mart 2023 | 20:12
Son Güncelleme:

HABERFOKUS / MELEK ÇAY
AK Parti Seçim İşleri Başkanı Yavuz'un daha önceki 9 başkan yardımcısına ek olarak 6 başkan yardımcısı daha göreve başladı.

Mevcut 9 Başkan Yardımcıları; Harun Tufekci, Hakan Çavuşoğlu, Yusuf Başer, Recep Özer, Bülent Yağmur, Mahmut Atilla Kaya, İshak Gazel, Oğuzhan kaya, Mehmet Ali Özkan’a ek olarak Serpil Kavrak, Ahmet Özdemir, Nureddin Çelik, Sabri Öztürk, Gülay Sabancı, Muhammet Fatih Toprak olmak üzere 6 yeni Başkan Yardımcısı yeni görevine başladı.
6 yeni isim ise Serpil Kavrak, Ahmet Özdemir, Nureddin Çelik, Sabri Öztürk, Gülay Sabancı, Muhammet Fatih Toprak olarak belirlendi. 6 yeni Başkan Yardımcısı yeni görevine başladı.
Haberi sosyal medya hesabından paylaşan Yavuz: “Seçim İşleri ekibimizi daha da güçlendirdik. Daha önce belirlediğimiz 9 arkadaşımıza ilaveten 6 arkadaşımız daha Sayın Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak göreve başladılar. Hayırlı olsun.” Diyerek duyurdu.

Konular: Ali İhsan Yavuz