USD 32,54
EUR 34,89
ALTIN 2.431,42
BIST100 9.769
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 5. bölüm canlı izle! Yargı dizisi 5. bölüm full HD canlı izle! Yargı yeni bölümde neler

Yargı dizisi bugün 5. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümü canlı izlemek isteyen seyirciler "Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 5. bölüm canlı izle! Yargı dizisi 5. bölüm full HD canlı izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı son bölüm izle! Yargı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 5. bölüm canlı izle! Yargı dizisi 5. bölüm full HD canlı izle! Yargı yeni bölümde neler
17 Ekim 2021 | 19:30
Son Güncelleme:

Yargı dizisi son bölüm özeti

Yargı dizisi son bölümde neler olacak? Yargı dizisinin 5. Bölümünde şunlar yaşanıyor: Ilgaz ve Ceylin katilin kimliğini bulabilmek için bir plan yapıyor! Herkes kaos içindeyken Ilgaz ve Ceylin’in aklına bir plan gelir. Tuzak ile katilin kimliğini öğrenebileceklerdir. Ceylin gördüklerine inanamaz. Katil kim çıkacak?

Yargı dizisi 4. bölüm özeti

Yargı dizisinde katilin kim olduğu hala bilinmezliğini koruyor. Kanal D bu akşamki bölüm için #ÇemberDaralıyor etiketini seçti. Pek çember gerçekten daralıyor mu? Gerçek katili yakalamaya çok yaklaştık mı? Evet, katil bulunursa dizi biter şeklinde bir durumdan da bahsetmek mümkün.

Çınar, Ceylin’e kardeşi İnci ile ilgili çok önemli bir bilgi veriyor! Ailelerin içindeki gizler ortaya çıktıkça ipin ucu görünmeye başlıyor. Ceylin, doğru adımlar atarak Çınar’a ulaşmayı başarır. Onun sakladığı şeyi ortaya çıkartmak için kendince yöntemleri deneyen Ceylin, sonunda bu çabasının meyvelerini toplamaya başlar. Çınar, İnci’nin hocasının evinden çıktıktan sonra ne yaptığını bildiğini söyleyince Ceylin çok umutlanır.

Yargı Dizisinde İnci’yi kim öldürdü?

Yargı dizisinde İnci’yi öldürmüş olma ihtimali bulunan bazı karakterlere göz atalım: İnci’yi öldürenler arasında Balıkçı, Çınar, Engin, Üniversitedeki Hoca, Metin Amir, Osman, Hatta Pars ve Yekta’nın ismi geçiyor. Peki ama Yargı dizisinde İnci’yi gerçekten kim öldürdü?

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği, Sema Ergenekon’un ise senaryosunu yazdığı “Yargı” dizisi oyuncuları: Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş

Yargı'yı canlı izlemek için tıklayabilirsiniz..