USD 45,40
EUR 53,37
ALTIN 6.855,98
BIST100 14.939

Yaralı Hâliyle Görevdeydi, Kalbi Daha Fazlasına Dayanamadı

Bursa’nın Orhaneli ile Harmancık ilçeleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına müdahale için yola çıkan 38 yaşındaki itfaiye eri Ramazan Şaşkın, görev esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Görev başında hayatını kaybeden Şaşkın’ın acı haberi ailesini ve mesai arkadaşlarını derin bir yasa boğdu.

Yaralı Hâliyle Görevdeydi, Kalbi Daha Fazlasına Dayanamadı
27 Temmuz 2025 | 12:30
Son Güncelleme:

Ayağı kırık olmasına rağmen dinlenmeyi reddetti, alevlerin ortasında mücadele eden ekip arkadaşlarını yalnız bırakmak istemedi. Büyük bir özveriyle görevinin başına gitmek üzere yola çıkan genç itfaiyeci Ramazan Şaşkın, bu fedakârlığın bedelini hayatıyla ödedi.

Görev yerine doğru ilerlediği sırada aniden fenalaşan Şaşkın, kalp krizi geçirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 38 yaşında görev başında şehit olan Ramazan Şaşkın’ın vefat haberi, ailesi ve çalışma arkadaşlarını derin bir yasa boğdu.