USD 32,33
EUR 35,07
ALTIN 2.298,09
BIST100 8.981
İHBAR hattı 0552 642 79 79

‘Yaraları birlikte saracağız’

Akyazı Belediyesi tarafından toplanan yardımlarla birlikte deprem bölgesine giden ve çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Yaşadığımız acının tarifi yok. Yüzyılın felaketini yaşıyoruz. Sırt sırta vererek tüm sıkıntıların üstesinden geleceğiz ve yaraları birlikte saracağız inşallah” dedi.

‘Yaraları birlikte saracağız’ - Sayfa 1

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor. 

‘Yaraları birlikte saracağız’ - Sayfa 2

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ile birlikte bölgeye giden Başkan Soykan, Akyazı Belediyesi tarafından toplanan yardımların dağıtılması ve ekiplerin enkaz çalışmalarını yakından takip ediyor.

‘Yaraları birlikte saracağız’ - Sayfa 3

Yaşanan felaketin boyunun çok büyük olduğunu ifade eden Başkan Soykan, “ Ülke olarak yüzyılın felaketini yaşıyoruz. Bunu bölgeye geldiğimizde daha net olarak anladık. Devletimiz tüm imkânları ile burada, gerek arama kurtarma çalışmaları gerekse yardım faaliyetleri büyük bir titizlikle yürütülüyor” diye konuştu. 

‘Yaraları birlikte saracağız’ - Sayfa 4

Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Vatandaşlarımızın bizlere emanet ettiği yardımlarını depremzedelerimize ulaştırdık. Ekiplerimizin ve tüm kurumlarımızın buradaki arama kurtarma çalışmaları da tüm hızı ile devam ediyor.  Biz de Kahramanmaraş merkez ve Türkoğlu, Gaziantep Islahiye, Hatay Hassa ve İskenderun ilçelerinde çalışmalar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın acılarına ortak olduk. Tarifi olmayan bir acı. Vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimiz sırt sırta vererek tüm sıkıntıların üstesinden gelecek inşallah. Yaraları hep birlikte saracağız. Rabbim, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.