USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.491,09
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yanı başımızdaki 5 yıldızlı tatil köyü

Doğu Marmara’nın en büyük tatil köyü Sakarya Aquapark, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Bölgenin en büyük 5 yıldızlı tatil köyü olan Sakarya Aquapark, her gün il dışından gelen yüzlerce misafiri de ağırlıyor.

Yanı başımızdaki 5 yıldızlı tatil köyü
06 Ağustos 2021 | 14:41
Son Güncelleme:

ÇOK YAKIN

Doğu Marmara’nın en büyük 5 yıldızlı tatil köyü unvanına sahip, Yenikenet Yolu üzerinde bulunan Sakarya Aquapark, konumu nedeniyle de her geçen gün daha fazla tercih edilen tatil ve eğlence merkezlerinden biri oluyor. Sakarya Aquapark, Sakarya dışından da her gün yüzlerce kişiyi misafir ediyor. Konum olarak sadece 1,5-2 saatlik ulaşımla 25 milyondan fazla kişinin ulaşabileceği Sakarya Aquapark, günübirlik tatilcilerin en gözde tercilerinin başında geliyor.

GÜVENLİ

Kapladığı alanlar, Aile, çocuk ve eğlence havuzları ve kaydıraklarla bölgenin en büyüğü olan Sakarya Aquapark, pandemi önlemleri bakımından da en güvenli tesislerden biri. DSÖ’nün duyurduğu “Klor varsa virüs yoktur” sözüne ilave olarak pandemi ile ilgili gerekli tüm hijyenik tedbirler alınıyor.

ULAŞIM ÇOK RAHAT VE KOLAY

Günübirlik tatilcilerin Sakaya Aquapark’ı en fazla tercih etmelerinin bir başka nedeni ise tesise ulaşımın çok rahat ve kolay olması. İstanbul-Ankara arasındaki TEM otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu arasında bulunan Sakarya Aquapark, özellikle yeni yapılan Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya gişelerine sadece birkaç dakika mesafede bulunuyor.